Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mijen Gta Játékaid vannak? És...

Mijen Gta Játékaid vannak? És mejik a kedvenced? Az én kedvencem a gta vice city és utána a san andreas és a legrosszabb a Gta III pfhu az valami borzalmas a Gta III . Szerinted? .

Figyelt kérdés
. .
2012. jan. 4. 14:06
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
bocsi én még nem ismerem azt hogy írd lécci le mi az emailod van
2012. jan. 17. 20:45
 22/26 anonim ***** válasza:
Az emailomat nem írhatom csak így ide le, a PM meg personal message, azaz csak kattints a személyes üzenetre, ott küldhetsz olyan üzenetet, amit csak én látok, és fordtíva is. Ez kiváltja az e-mailt.
2012. jan. 17. 20:48
 23/26 A kérdező kommentje:
Ne itt beszéljétek már meg kérlek . :D:D .
2012. jan. 20. 14:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Már megbeszéltük máshol, mondtam is neki, de basszus nem egy túl hálás emberke, már számtalan másikat segítettem ki, rengetegszer magyaráztam már el hasonló panaszú embereknek hogy mit tegyenek, linkeket, leírásokat, crackeket küldtem már, de más valahogy midig megköszönte, főleg ha a Daemon tools használatától kellett nekem elmagyarázni mindent... de mindegy ... ja és GTA 4 ever :D
2012. jan. 20. 18:26
 25/26 anonim ***** válasza:
GTA és GTA szerűek: GTA Vice City, GTA III, GTA IV, GTA V, GTA San Andreas, Gangster Vegeas, Gangster Rio.
2014. nov. 13. 16:54
 26/26 anonim ***** válasza:

Jelenleg a SA van meg nekem a GTA-k közül, az a kedvencem. III megvolt a gépemen, ugyanaz a véleményem róla, mint neked: s.z.a.r. (mondjuk a maga idejében biztos jó volt). Vice City Stories és Liberty City Stories megvolt PSP-re, ki is vittem őket, nagyon jók voltak azok is. Egy korábbi GTA-s kérdésnél azt írtam, hogy a Vice Cityvel nem játszottam, ez túlzás, mert elkezdtem vele játszani, de tableten nem tudtam az irányításba belejönni, de letöröltem.

Szóval:

1. GTA San Andreas

2. GTA Vice City Stories

3. GTA Liberty City Stories

4. GTA Vice City

5. GTA III

Ez a sorrendem.

2018. máj. 25. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!