Mijen Gta Játékaid vannak? És mejik a kedvenced? Az én kedvencem a gta vice city és utána a san andreas és a legrosszabb a Gta III pfhu az valami borzalmas a Gta III . Szerinted? .
Figyelt kérdés
. .2012. jan. 4. 14:06
11/26 anonim válasza:
Jó a 3 is. Én akkor játszottam vele sokat mikor kiadták (ha jól tudom 2002-ben). Jó volt az a maga idejében, nagyon is jó. Én a GTA V-öt várom nagyon :)
12/26 anonim válasza:
Ja, na meg persze a Vice City Rage
13/26 anonim válasza:
Na igen, az bizony még tényleg nagyon jó lesz! Csak adják ki még december előtt, hogy lehessen vele még játszani, mielőtt eljön az apokalipszis :D
15/26 A kérdező kommentje:
XDXD . Jah jó lenne az apokalipszis előtt kikapni a gta 5 - öt . :D:D . Köszike a válaszokat . :D:D .
2012. jan. 11. 20:22
16/26 anonim válasza:
Nahhh én szeretem a 3-at :) Habár a többivel sosem játszottam,de nekem ez a kedvenc játékom :) Gondolom a többi akkor mégjobban tetszene
17/26 anonim válasza:
Hát az garantált. Szerintem ragadj torrentet és merülj el bennük!
18/26 A kérdező kommentje:
Hát ez tökéletes válasz . XDXD .
2012. jan. 15. 21:40
19/26 anonim válasza:
SEGÍTSÉG ajánlatot kérek hogyan töltsem le egyszerűen és viszonylag gyorsan a gta 4 et már egy fél éve vágyom rá hogy kipróbálhassam már 7 vagy 8 adik torrentet töltöm le és hiába ha valaki segítene annak örülnék
És még valami valaki tud gta 4 et vagy san andreast psp re
20/26 anonim válasza:
psp-re csak Vice City stories jelent meg, de lehet hogy a Liberty City stories is, de az ez nem biztos. Nekem elsőre meglett a jó torrent a GTA4-hez, és igencsak furcsának találom hogy neked akárhanyadjára sem sikerült. Már kb. úgy 13 embernek magyaráztam el a telepítés menetét lépésről lépésre, és valószínűsítem hogy te is ott rontottad el a dolgot. Én szívesen segítek, de szerintem ezt nem érdemes ezen a falon végrehajtani, inkább inkább küldj egy PM-et és segítek neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!