Melyik Ps2 játékok a kedvenceitek?
Figyelt kérdés
ha tudjátok akkor küldjétek nekem el a torrent linket is!2012. jan. 4. 13:21
1/5 anonim válasza:
gta san andreas,vice city,vice city stories,black,god of war,gran turismo,tekken 5 én innen szoktam tölteni:
2/5 anonim válasza:
God of war,medal of honor,GTA san andreas
3/5 anonim válasza:
Fifa 12, black,fight night round 3, def jam fight for ny,
4/5 anonim válasza:
God hand, prince of persia trilogia, gta sa.
5/5 anonim válasza:
DEF JAM for New York, nagyon cool volt. Emlékszem több tucat lemezem volt a konzolra amik ki lettek írva, egyedül ez a játék fogott meg a történetével együtt. Király kis játék volt mikor ketten lehetett játszani , tesómat mindig kidobtam a metró elé az alagútban, volt amikor vissza tudott jönni aztán ő dobott ki engem.. szerintem rohadtul volt adrenalin ebbe a játékba. :D kedvenc marad!, sajnos már nincs meg a konzol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!