Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak a mesh-el?

Mit csináljak a mesh-el?

Figyelt kérdés

Sims 2-höz töltök le egyedi tartalmakat(ruhák, hajak), de szinte mindegyik mesh, és nem tudom azt hogy kell telepíteni, vagy nem tudom mit kell vele csinálni. Valaki segítsen, hogy beírok egy linket, amit szeretnék letölteni, és írja le nekem pontról pontra, hogy hogyan tegyem fel:-) Köszönöm, olyan béna vagyok az ilyenekhez.

[link]

2012. jan. 4. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogy érted hogy mesh mindegyik? Én az oldalon normális csomagokat látok, ki kell csomagolnod aztán az összes fájlt ami benne van berakni a sims2 downloads mappájába, a mesht is, az is benne van a csomagban.

C:/....Dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Downloads/

2012. jan. 4. 10:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja, és akkor behúzom, és jó lesz?

Köszi:-) Csak volt olyan oldal is, ahol letöltöttem, és rögtön fel tudtam telepíteni, nem kellett semmit sem behúzni sehova. csak ott kevés cucc volt.

2012. jan. 4. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:

.package fájlokat mindig downloads mappába kell tenni.

amit telepíteni tudsz az sims3pack fájl.

A mesh az meg a cuccok alapja, pl egy hajforma (magában semmit nem ér).

2012. jan. 4. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké, megvan, köszi a válaszokat :-)
2012. jan. 5. 14:56
 5/5 anonim válasza:
Nem biztos hogy sims3 ami telepítős. Lehet egy ház vagy sim.
2014. dec. 17. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!