Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol tudom letölteni a Sims 2...

Hol tudom letölteni a Sims 2 höz a MESH-t?

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Az nem a játékhoz kell, hanem a letöltött egyedi tartalomhoz. Ahol az egyedi tartalmat töltött Related pages, not added meshes, stb néven, linkek alatt találod meg őket.
2010. júl. 26. 15:38
 2/10 A kérdező kommentje:

És hogy kell alkalmazni??és minden egyes letöltésnéál lekell tölteni???Ezen az oldalon hol kell letölteni : [link]

légyszives magyarázd el...köszii::)

2010. júl. 26. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Pl. ez az egyik aloldal:

[link]

A legelső képnél egy fehér ruhás lányt látsz.

A ruha alapját a "Download"-dal töltöd le. Ez a kép alatti második rublika.

Alatta van a "Download Mesh". Erre is rákattintasz, előugrik itt is egy ablak, hogy biztos letöltöd-e, majd "OK/Igen"-t nyoms. Megvan a mesh is.

Telepíteni gondolom tudod hogy kell a játékba.

2010. júl. 26. 16:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert most kaptam meg a simset ma...
2010. júl. 26. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor ha zip fájl kibontod először.

A játék a Dokumentumok mappába generál egy EA Games mappát, azon belül sims2, azon belül Downloads. A Downloadsba berakod, amit kibontottál, illetve oda is bonthatod egyből. Van hogy telepíteni kell még ezt is, látni fogod, kis kék, kör alakú ikonok általában, annyi, hogy rákattintasz kétszer, előugrik egy ablak, hogy telepíted-e, rákattintasz, hogy OK/Igen, és felrakja a fájlokat. De azt hiszem ez csak simeknél van, ruháknál nem. De ha kibontod, látni fogod.:P

Pontgazdag lennék, amennyit segítek, és pontoznál.XD

Ha kérdésed van írj ide, látni fogom.

2010. júl. 26. 17:20
 6/10 A kérdező kommentje:
De figyi a meshnél megcsináltam de nme az a kék jött ki ami szokott...a meshesnél ilyen nem tudom mi jön ki...a mesh-t is ki kell bontani??
2010. júl. 26. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Bonts ki mindent, ami tömörített fájl. És ahogy mondtam ide: Dokumentumok / EA Games / The Sims 2 / Downloads. Mondtam nem biztos, hogy kék lesz, általában package fájlok vannak az egyedi tartalmakban.
2010. júl. 26. 19:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Mi az a package fájl nekem ilyen fehér irásos valami jön ki azal mit kell csinálni??
2010. júl. 27. 13:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Hahóó valaki!!!
2010. aug. 1. 14:37
 10/10 anonim válasza:
annyi h. belépsz a Downloads mappába és ot mindent kibontasz. jobb egérgomb és ott kell lennie az hogy kibontás :)
2012. júl. 1. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!