Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok mondani nekem pár jó...

Tudnátok mondani nekem pár jó autós játékot?

Figyelt kérdés

Gépigény :

AMD Sempron(tm) Processzor

2600+

1.60 GHz, 1.00 GB of RAM

ATI Radeon 9550, 256 Mb a videókártyám,

kb ennyi.

Kérlek mondjatok pár jó autós játékot, ami nekem is menne. De most olyan autós játékra gondolok, ami nem verseny, nem rally, hanem inkább gtás tipusú legyen. Vagy is inkább olyan kéne, amiben a városba mész fogalomba, meg hasonlók, tehát hogy nyugis vezetésről legyen szó, esetleg taxizás, vagy ilyesmi köszi előre is:)

2012. jan. 3. 15:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

stratégiából a stronghold crusaderokon átmentem. számomra uncsi.

angol nyelvvel barát vagyok , szóval mondhatsz olyat amiben angolul kell olvasni, vagy ahogy te mondtad...az angollal kapcsolatban.

Szivesen próbállok ki új stilusú játékokat is...de azok olyan játékok legyenek hogy a saját kategóriájában/stilusában viszonylag élvezetes, érdekes, jó grafikás, jó játék legyen. Ha van javaslatod szivesen várom.

A gép felújitás meg tavaszra lett úgymond "betervezve" mert akkor lesz rá felesleges pénz, ez az igazság, nem vagyok valami gazdag.

Kb ennyi, várom a válaszod. És köszönöm, hogy irsz.

2012. jan. 11. 04:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Warcraft 3 Reig of Chaos és Frozen Throne is

teljeden le is vanak magyarítva hangok is

nagyon poénos a foridtás szerintem

de angolul is jó

2002 es kb. szóval menie kell

Sajnos nemtudom hogy milyen igényüek viszont motorjuk nagyon egyszerü csak újab kiadásúak

Deathspank - poénos agyatlanság a "történet" a lényeg de a töb száz idiótán kinézö elenség leölése se rosz (paródia szerü játék)

Torchlight - elég jó kis játék amig ni,cs Diablo 3 Blizzard csapata csinálja ezt is

Dungeon Keepre sorozat utolsó régebbi 2 vagy 3 viszont az újabak nem olyan jók Dungeons pl. és lehet nem is megy gépeden

Magicka érdekes varázslós játék gondolkodni is kel kicsit

EmpireEarth mint alap stratégia (gondolom játsztál is vele)

Mount and Blade mint valami "nagy újitás" érdekes játék

UT2004 ben is vanak jármüvek pl.:p

Halflife 2 ben is nagyon komoly az a kocsi meg a csónak is:D elvileg directx7 en is menie kel de én nemtudtam kiprobálni ugy

vagyis és amugy se nagyigényü csak sokat tölt nagyon:s

majd irok még játékot amit most találtam és az is elég érdekes csak cimét nemtudom megjegyezni:D

ha Strongoldoztál akor talán

Black and White

Settlers valamelyike

.

kocsisok nem menek?:

Flatout

Crashday

Midnight Club

á és van valami japán vagy milyen ja

Juisched vagy nemtudom hogy irják

de gondolom ezeket mind ismerted:p

majd mostmár ténleg megjegyzem nevét játéknak mert máshovs is irni akartam

2012. jan. 11. 10:02
 13/15 A kérdező kommentje:

1-2őt ismerek innen. Meg UT2004est is nyomtam (UnrealTournament asszem igy irják).

Halflife 2őt játszottam már, okés is volt, csak untam h sokáig tarott még betöltötte.

Köszi a stronghold félesegeket amit irtál, még ma letöltöm , és kipróbállom őket.

Flatout 1-2 őt is nyomtam, meg az ultimateot asszem.

Crashday - Az tettszett, keveset játszottam ezt régen. Köszi ezt az ötletet is , most le is szedem.

Midnight Club - játszottam, és okés játék, csak grafikailag nem az eseten. Túl kockás, mosódott a kinézet. Gondolom érted mire gondolok.

A Juiced -et ismerem meg minden. De még soha nem játszottam. Nem szántam rá magam h leszedjem. De most megteszem, ezt is köszi:)

Amint látom menni fog a Juiced, mert megnéztem itt : [link]

Le ellenőrzi a gépet, kiválasztod a játékot és megmondja hogy menni fog-e.

És még melyik játékot akartad mondani? Amelyiknek irtad, hogy nem tudod megjegyezni a nevét.

Mégegyszer mindent köszi.

2012. jan. 11. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Avencast Rise Of The Mage

hát olvastam rosszat jót youtube video nekem tetszet

oylasmi mint Dungeon Siege vagy Gothic szerintem csak akciódusabban néz ki mondjuk Dungeon sieges is elég akciós:D

és még itt látam Arx Fatalis t is melete azért leritam ha még nem irtam voln:P nemtudom menyire jó sokan szeretik ez is oylan elder scroll meg gothic féle

hát jó játszadozást:)

Deathspank az nem startigia meg Torchlight se Diabló stilusu mint Dungeon siege kb.

Deathcpank elég poénos lehet:) bár nem az én stilusom igazán vagyis az zavar nem lehet körbe forgatni kamerát:D

(töröltem kérdést ha valami van irj privit:D )

2012. jan. 11. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
live for speed, gta 1-2-3:DD
2012. ápr. 27. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!