Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok mondani nekem pár jó...

Tudnátok mondani nekem pár jó autós játékot?

Figyelt kérdés

Gépigény :

AMD Sempron(tm) Processzor

2600+

1.60 GHz, 1.00 GB of RAM

ATI Radeon 9550, 256 Mb a videókártyám,

kb ennyi.

Kérlek mondjatok pár jó autós játékot, ami nekem is menne. De most olyan autós játékra gondolok, ami nem verseny, nem rally, hanem inkább gtás tipusú legyen. Vagy is inkább olyan kéne, amiben a városba mész fogalomba, meg hasonlók, tehát hogy nyugis vezetésről legyen szó, esetleg taxizás, vagy ilyesmi köszi előre is:)

2012. jan. 3. 15:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
jah és 16/fiú vok.
2012. jan. 3. 15:54
 2/15 A kérdező kommentje:
esetleg valami szimulátorokat mondjatok vagy nem is tudom...kifogytam az ötletekből.
2012. jan. 3. 15:59
 3/15 anonim ***** válasza:

Hard Truck 18Wheels

TDU ha megy:s

NFS MW a legjobb (simán városbán mehetsz szabadon persze nem nyugis rendörök miatt:p)

GTA SA val mi a baj? nem megy vagy meguntad?

csak mert irtad gta stilust

sok kamilyon simulátor van amugy még

Mid Town Madness régi de egész jó,

városban kocsikázol:D de csunya amugy

2012. jan. 9. 09:39
 4/15 A kérdező kommentje:

Hard Truck 18Wheels - játszottam, de már meguntam, és nem tetszik...

TDU -játszottam, de nem az esetem, de az 1est játszottam, a kettes nem megy sztem, bár nem próbálltam.

NFS MW - már 4x kivittem végig, szóval uncsi.

GTA SA - nagyon meguntam, játszottam multiba is kva sokat, és simán is játszottam, tettem bele ezt azt, tuningolgattam de hiába. Csak meguntam.

A gtás stiulsú dolgot úgy értem hogy esetleg olyat mondj amiben az emberrel is tudsz menni meg hasonlók. Tehát gtás féleség legyen. De ne gta, ne just cause, ne godfather, mert ezeket is kivittem.

Szinte az összes kamionos szimulátort játszottam már, de tényleg, minden 18 wheel of steelt, meg hard truckot , meg ice trucker, meg euro truck simulator, german truck simulator , és még sorolhatnám. Ha más félét tudsz örömmel várom, hogy szólj.

Mid Town Madness -sokat játszottam régebben, még a midtown madness 2-őt is meg a hármat is.De már uncsi.

kb 10 éve van gépem, és 7-8 éve netem. Nagyon sok féle játékot játszottam már az életemben, szóval most valami újra vágyok....

2012. jan. 9. 17:05
 5/15 anonim ***** válasza:

Akor aligha tudok újat mondani:D

játsz rpg vel:p

vagy fps

battlefield 1942

Morrowind:p talán megy amugy ajánlanám újabakat

Mid Town Madness ekel én is jól elvoltám:D még nem jötek job játékok:p

hát igen gta t is meg lehet uni

de van sok gta még:p

az a baj régebi rpg k elég nehezek

Gothic ra gondolok 1-2

kimondott autós nincs is más van?:s

nfs töbi elözö része:p

vagy ilyen idióta kocsis játékok

taxi driver vagy mi :D

van trabant vagy lada driver is:D

4x4 félék...

2012. jan. 9. 17:29
 6/15 anonim ***** válasza:

Bus driver is van

meg trakor szimulátor

kukáskocsiszimulátor

carbage sim. vagy mi a neve

szóval sok hülyeség

motoros szimulátorok

jaj menyit elvoltam vvele

Motocros Madnesel vagy mivel:D

az is microsoftos

nagy játék volt:D xd

demo kal is játszotam

na az windows 7 en biztos nem megy:D

Track Mania forever stb... ultimate vagy unlimited van eböl is

2012. jan. 9. 17:33
 7/15 A kérdező kommentje:

elfelejtettem mondani hogy, kb az összes szimulátoron átmentem már, mert volt hogy csak azokat játszottam.

És a NFS-ket mindet kivittem végig ami nekem megy. Vagyis a Pro Street-ig mindet kivittem végig. A carbon meg az underground 1/2-őt meg a többit is...

a truck maniát is meguntam, meg a motocross madness-t is. A motocross madness-t egyidőbe játszottam a midtown madness-okkal, mikor megjelentek sorjába 1/2/3....

Erről ennyit....

Valamit még tudsz ajánlani? :D

2012. jan. 10. 04:39
 8/15 A kérdező kommentje:

bus drivert is nyomtam, de nem az esetem, kb 70 százalékig lenyomtam,

amúgymeg amit eddig mondtál mindet ismerem.

Mást tudsz még mondani?:D

2012. jan. 10. 04:40
 9/15 A kérdező kommentje:
jah és azért játszottam ennyi kva sok játékot, mert kockulós tipus vagyok. . .ha érted. ...ha meg nem akkkor elmagyarázom, egésznap gépezős tipus vok.
2012. jan. 10. 04:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Valószinüleg nem a kisujjadból patantak ki a játékok hanem internetröl szóval újat nemtudok igy mondani

csak azt amit edig is pedzegetem hogy más stilusokkal is ismerkedj

de persze ha mindel játszotál:D

pl. stratégiákat nem szereted?

Minecreft megy gépeden?

pl ot csinsálsz hatalmas hulám vasutakat és száguldozol:p

öszes szimulátorral:)

tudnák én mondani lehet olyant is amit nem is ismérsz csak nem autos és lehet nem a te stilusod nem szeretsz angol szöveget olvasni halgatni pl.

.

amugy egy gép újításra nincs lehetöség ha már ilyen kocka vagy?:)

Motocrossal azhem 2 vel igen azzel én is sokat játszotam nagyon évek múlva is elövetem:D olyan nagy hülyeség volt

.

szóval autos és hasonló játékot nemtudok újat mondani szerintem (gondolom 1-2 név van max ami nem is túl jó anyira amit nem ismersz)

2012. jan. 10. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!