18 Wheels Of Steel Across America? (többi lent)
Figyelt kérdés
Valaki tudna egy letöltési oldalt küldeni ahol az egész játékot le lehet tölteni, mert én már próbálkoztam pár letöltéssel de azt is csak egy óráig lehetett használni. Nekem olyan kéne amit bármeddig lehet használni. (Lehet torrentet is küldeni mert a Utorrentem, meg nem baj ha cd-s mert van Daemontools-om in) (ja és olyan linket szeretnék - már ha lehet - amit ha megnyitok akkor már le is tudjam tölteni. Nagyon megköszönném annak aki tudna küldeni egy linket.)2012. jan. 2. 19:43
1/6 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi hogy beraktad de ez demo? mert nekem nem olyan kell...
2012. jan. 4. 15:49
3/6 A kérdező kommentje:
ja és itt melyiket kell letölteni?
2012. jan. 4. 15:51
4/6 anonim válasza:
Ezek nem demók, hanem a teljes verziók!
Azokat érdemes letölteni ahol az S L betűk alatt a legnagyobb számok vannak (azt jelzik hányan seede-ik, töltik vissza az adott torrentet) minél több annál gyorsabb a letöltés.
Ajánlom a másodikat.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a linket, nagyon jó a játék.
2012. jan. 5. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!