Játszottam a Dragon Age: Origins-szal, a The Witcher-rel és a Risen-nel, de egyik játéknak sem jutottam el a a negyedéig mégis meguntam. A játékok elején még azt gondoltam, hogy nagyon jó játékok, de ahogy haladtam előre történettel egyre unalmasabb, nehezebb lett pl.: nem találtam meg egyeses karaktereket akikkel beszélnem kellet volna, nem találtam meg egyes tárgyakat. A küldetésekből pedig rengeteg volt, a főszál küldetései és a mellékküldetések, azt se tudtam hogy melyiket csináljam és szintén ahogy haladtam a történettel egyre nehezebbek lettek, főleg akkor amikor eljutottam ahhoz a ponthoz amikor két tábor között kellet választani (pl.: Risen), ekkor már a neten olvasgattam a végigjátszásokat, de azokkal se jutottam sokra. Ezek mellett néha mégis úgy gondolom, hogy valamelyiket rá kéne raknom a gépre és játszanom kellene vele, de tudom hogy úgyis megunom. Lehet, hogy rosszul tekintek ezekre a játékokra és máshogy kellene.
The Elder Scrolls V: Skyrim-et ajánlom én nem vagyok nagy RPG-s de ez nekem kifejezetten bejött .:)
2012. jan. 1. 02:39
2/6 anonim válasza:
Assassin's Creed Forever!
Bár az MMORPG-t jobban csipem !
Hola World of Warcraft . Bye die Deathwing!
2012. jan. 2. 01:57
3/6 anonim válasza:
Igen Skyrim el minél töbet játszol annál joban átlátod és megérted
meg hát az év rpg je nekem meg a világ legjob játéka:p
The Elder Scolls Oblivion al voltam elöte el
emelet játszotam Gothicokal 3 al is meg Risenel is
de nekem nem valók azok szépek meg érdekes de borzasztó nehéz és ezért unom meg
es rosz hogy nem belsönézetre optimalizált
vagy mindketöre és melesleg csak ál nyilt világuk van viszonylag elég zárt mégis
elder scrolls okba meg azt csinálsz amit akarsz
gta san andreas módra:p
2012. jan. 2. 09:47
4/6 anonim válasza:
Dragon Age nak meg a története nyilt inkább és más tipusu
már már kalandnak is modnanám anyi bene a szöveg gondolkodás:P
2012. jan. 2. 20:57
5/6 anonim válasza:
a dragon aget vidd végig, az nem jelenthet nehézséget mert elég lineáris ( mármint tulképpen csak megy előre a sztori, elég nyilvánvalóan,)
egyébként meg inkább csak beszélgetni kell olvasd mintha egy könyv lenne, csak épp te irányítod a történetet. tehát a vége tuti olyan lesz amin elfogsz gondolkodni, ( mármint ha rendesen játszod akkor a játéknak már csak logikából adódóan is ugy kell alakulnia ahogy neked tetszeni fog, ha mégsem tetszik akkor pszichologushoz kell fordulni mert az azt jelenti hogy magadat sem szereted)
2012. márc. 4. 18:43
6/6 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása óta már egyszer végigvittem a Dragon Age-t és az Eszmélés kiegészítőjét is. Most újra elkezdtem más karakterrel és már majdnem a felénél tartok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!