Assasin's Creed Revelations ; Homefront ; Heavy Rain ; Mafia 2 ; Skyrim . Mi a véleményetek ezekről a játékokról?
ac Revelations: még nem játszottam vele, de az előző AC-k nyomán, biztos jó játék lesz;)
Homefront: annyira sablon fps, hogy az hihetetlen. 1x végig lehet játszani, és ennyi:)
Heavy Rain: csak jót hallottam róla, de nincs PS3mam
MAfia 2: Rövid játék, de amúgy jó
Skyrim: ÜBER-BRUTÁL-MEGA-KIRÁLYSÁG :D
HA azon gondolkozol, hogy melyiket vedd, szerintem vagy SKyrim vagy AC
Magyarországon még nem jelent meg az AC Revelations? Uhh öcsém de egy elmaradott ország az .... :S
De egyébként köszönöm. Szerintem az AC R maradok vagy a Mafia 2-nél! :)
Nekem a Skyrim túl dedós játéknek tűnik, olyan a grafikája mintha PS1--re tervezték volna .........
Hát igen a gázolaj már 450 Ft, de nem fejlődünk sehova, ennek ellenére nem szólunk már semmit, már megszoktuk, hisz magyarok vagyunk. :)
Amúgy Xbox- ra már megjelent az AC: R, Pc- re majd decemberbe fog.
ja persze. itt játszod az agyadat, hogy nem vagy magyar de azért egy magyar oldalra írogatsz XD hagyjuk már olyan csicska vagy, ha tudnál más nyelveken nem itt kérdeznéd meg te troll :D
Amúgy igen elmaradottak vagyunk de ezt ne nekünk mondd hanem a vezetőknek, amúgy meg mindenki egész jól megvan PC-re meg még sehol sem jött ki a revelations te idióta hülye (amúgy már le lehet tölteni de gondolom te ehhez se értesz :D ) és xbox360ra már itt is kijött kis hazánkban te cigány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!