Szerintetek melyik jobb, izgalmasabb játék?
Én próbáltam a 4-et, és valami rémes. Azért is írom, hogy főleg ott a grafikával van bajom, meg bénán vannak az emeletek rajzolva. Ezen kívül minden olyan lassú...600 év kellett, mire megcsináltam az első pályát, pedig csak 3 csínyt kellett űzni. Az 5 az még tűrhető, de nem olyan jó. 6-ot, 3-at nem próbáltam.
De az 1 és a 2 nagyon jóóóóóóóó!^^ Ajánlom mindenkinek. A 4-et ne próbáljátok ki, mert az 1 hányás.
JA szerintem is olyan fos pff... LAssu mint a csiga nem a jatek hanem a benne szereplo ember ugy totyog hogy mire erne el a masik csinyhez arra a merge le megy...3-4rol beszelek 5-6rol meg nincs tapasztalatom
de vegigjatszom a 2 jatekot(3-4)majd meglassuk letoltom 5-6ot is csak az a gond hogy magyarul jelent meg a jatek megis ilyen lengyel kinai meg angol-t tudok legtobbszor letolteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!