A Call of Duty Black Ops-ot vagy a Modern Warfare 3-at lenne érdemesebb megvenni? (xbox-ra)
Figyelt kérdés
A MW3 onnan folytatódik ahol vége lesz a MW2-nek ? léci azt is írjátok le miért lenne érdemesebb azt megvenni2011. dec. 30. 11:42
12/15 A kérdező kommentje:
2012. jan. 2. 07:46
13/15 anonim válasza:
Az MW3 at vedd meg mert annak jó a multija és ha akarsz ak irj nekem és elküldöm a Black Ops Torrent fájlát és azzal le tudod szedni a single playerét ingyen!!!
14/15 anonim válasza:
Szerintem MW3-at vedd meg,én játszottam mind 2 játékkal,de hiddel,MW3 multiján még több tízezrek vannak,nagyon gyorsan talál lobbyt,és jobban ki is van dolgozva,mind a fegyverek,killstreakok,equipment tekintetében.
15/15 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz black opssal , az MW3 is jó de ... nem az igazi .
(saját vélemény )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!