Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy kisfia szülessen a simemnek? (Sims 3 Pets)

Figyelt kérdés
Valami trükk, tipp, jól bevállt módszer ? :)
2011. dec. 29. 16:43
 1/5 anonim válasza:

Csaláskóddal...beütöd hogy: testingcheatsenabled true:és a shift gommbot közben nyomod,majd rákatt a terhes simre!

:D

2011. dec. 30. 09:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. dec. 30. 11:22
 3/5 anonim válasza:
szivesen
2011. dec. 31. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Csalás nélkül is lehet:

Ha a terhes simmel sok almát eszel a terhesség alatt, akk fia lesz, ha pedig sok dinnyét, akkor pedig lánya.

Viszont hallottam olyat is, hogy ez azt is befolyásolja, hogy ikrek lesznek, vagy sem(pl. Fiút akarsz és sok almát eszel, az nemcsak arra növeli az esélyeket, fiú lesz, hanem arra is h ikrek)

Ezt viszont csak hallottam.

Viszont én alkalmaztam az almásat és fiú ikreim születtek, viszont ez sztem inkább annak tudható be hogy megvolt az a gyermeknemzős életcéljutalom.(nemtom pontosan mi a neve)

2012. jan. 8. 02:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez tényleg beválik! Most azt szeretném, ha lány ikreim születnének, az anyának megvan a termékenységi kezelés is. Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 8. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!