Sims 3-ban mit tegyek h lány szülessen?
nem tudom, nem vagyok otthon benne, de a kettőben bevált.
szülés előtt elmented a játékot, ha fiú születik, kilépsz mentés nélkül, ha visszalépsz megint szülés előtt lesz, hátha lány lesz. addig csinálod, amíg lány nem lesz.
Ha érdekel megmondom.Ha jól tudom,nem bíztos,hogy elsore,fog jonni lány.
De van más mód is,fogadj orokbe.
ne fogadj örökbe!! ez gonoszan hangzik,de én már fogadtam örökbe és tini korára nagyon csúf lett szegényke :DD meg rossz tulajdonságai voltak..
Amugy nekem folyton lányom lesz,sokat pihen az anyuka,szőlőt és dinnyét adok neki,vagy palacsintát,sokat olvas,és az apuka is folyton a hasát simogatja meg beszél hozzá. Én pedig fiút szeretnék már :/
Bocsi az offért,de Amugy nem tudja valaki hogy mikor dől el a gyerek neme? mikor megszületik,vagy amikor csinálják? vagy attól függ hogy mit csinál a kismama sim??
Igazàból nem tudom hogy van-e köze hozzá de én amég terhes a SIM mindig rengeteget járok fürdőházba minden opciót kipróbáltuk és mindig lány lesz.
Meg vkitől hallottam hogy popzenébe kell hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!