Miért nem jó? :/
Figyelt kérdés
szóval letöltöttem a minecraft 1.0.0, minecraft.net-en regisztráltam és a játékban nem tudok bejelenkezni! :( mit tegyek? :(2011. dec. 27. 20:57
1/9 anonim válasza:
Multiplayerezni akarsz vagy single? Mert ha utóbbi akkor nem kell regelni csak login és play offline.
2/9 anonim válasza:
Azért mert attól, hogy regisztráltál, még nem tudsz belépni, mert 20€-t kell fizetni érte.
3/9 anonim válasza:
A második leírta, hogy miért nem jó, de az elsőnek mondom:
Ha sosem jelentkeztél még be, akkor nem tudsz a "Play Offline"-ra kattintani.
4/9 anonim válasza:
Mért ne tudna?Én se fizetek érte nem regeltem és megy. még net se kell hozzá.
5/9 anonim válasza:
Ha a minecraft.net-en szedi le, akkor egy bejelentkezés előtt nem lehet a Play Offline-ra menni, mert "el van szürkülve", tehát hiába kattintasz rá, nem történik semmi. Az más, ha te mondjuk MineShaftert vagy AnjoCaido indítóját használd vagy akármelyik olyan indítót ami nem hivatalos.
6/9 anonim válasza:
Igen.Ő csak azt Írta ott regelt.Én nem tudtam hogy onnan nem enged Play offlinezni.
7/9 anonim válasza:
Csak azt írta, hogy regelt? Úgy kezdte, hogy "szóval letöltöttem".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!