Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The sims 3 nemzedékek letöltése?

The sims 3 nemzedékek letöltése?

Figyelt kérdés

Valaki tud oldalt ahonnan le lehet tölteni regisztráció nélkül,és nem partokban ?

Töltöttem már le több oldalról is de ugyan az volt a fájl. (The sims 3 generations RELOADED) asszem...

Az volt vele a baj,hogy mituán feltelepítettem és elindítottam a játékot betöltés után azt írta ki hogy nem jogtiszta másolat...

tehát nem tudok rajta játszani.

Nem kérek olyan kommenteket hogy menjek el a boltba és vegyem meg mert ezt nem engedi a pénztárcám.

Köszi!

2011. dec. 27. 20:26
 1/3 anonim válasza:

Thepiratebay: The Sims 3: Generations [FULL] * Games4theworld *

Ezt töltsd le! 100% hogy működik! Hidd el, én is ezt szoktam letölteni, és garantálom, hogy nem vírusos. A honlapról annyit, hogy nem kell regisztrálni, viszont kell a letöltött dolgokhoz valamilyen torrent kliens. Természetesen ne feledkezz meg a Daemon Tools Lite-ról, a crack-ről vagy a mini-image-ről. Egy pár jó tanácsot is találsz a következő oldalon: sims3.host56.com

Remélem, segítettem! :)

2011. dec. 28. 13:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Későn vettem észre a kommentedet,és tegnap megvettem a játékot :( és az a legszebb hogy nagyon nem érte meg az árát!

Azért köszi!:)

2011. dec. 29. 18:59
 3/3 anonim válasza:
én is thepirate bayről töltsd le
2012. szept. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!