Miért fagy le az Xbox 360-om?
Figyelt kérdés
Szerencsére ritkán van, 2 naponta 1x. Ez miért van? Most pl. a modern warfare 2-nél fagyott le.2011. dec. 26. 21:30
1/9 anonim válasza:
Mennyi idős a géped? Amúgy ez x-boxoknál (sőt nálam 1x, 2x ps3-nál is) megesik
2/9 Dzsugaswily válasza:
Frissísd ujra! És akkor szerintem nem fog lefagyni de akkor gondolom régi xboxod van ( teht az a fehér) és nem a slim ??!!
3/9 A kérdező kommentje:
1 éves az xboxom. Hogyan frissítsem újra? Amúgy Xbox 360 Arcade és fehér.
2011. dec. 26. 22:27
4/9 anonim válasza:
Nekem 1 év alatt a slim sose fagyott le.
5/9 anonim válasza:
Amúgy menj fel live-ra és onnan frissítsd. Ha flashelt akkor meg vidd el valakihez aki megteszi. Nekem 3.000ft-ért frissítették az slimem. A kinectet nem kellett.
6/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat! Amúgy flashelt. Nem lehet túlmelegedés az oka? Mert egésznap szoktam nyomni, de néha ilyen 30 percre hagyom pihenni.
2011. dec. 27. 12:42
7/9 Dzsugaswily válasza:
hát, frissiteni ugy tod hogy elviszed valakihez! hát nekem is fekete slim xboxom van még sose fagyott le! hálistennek! A fehér arced xboxba a fehérben benne van még a 3led hiba! a slimbe már nincs ezért is ujjab ezért fagy le neked valoszinüleg! de nem lehet túlmelegedés oka , mert a slimnek szarabb a hűtöje és én is nyomo naponta kb. 2-3 órát! és semmi baja! szval sztem viddd el frissiteni elöször! aztán---->szerviz!
8/9 anonim válasza:
"hát, frissiteni ugy tod hogy elviszed valakihez!"
???
Kihez, a sarki boltos nénihez, vagy a vízvezeték-szerelőhöz?
9/9 Dzsugaswily válasza:
nem, te segg -.- ahol kiflashaltatte oda elviszi és frissíteti! ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!