Gondolkodtam, h flashelt boxot vegyek, vagy normálisat. És az lenne a kérdésem, h ha 250 GB-os boxot vennék, arra ugye fel lehet telepíteni játékokat? Nem lenne sok pénzem játékokra, de átgondoltam h ha 250 GB-osra folyton megvenném a játékokat, feltelepíteném, majd eladnám. Akkor azzal nem veszítenék semmit? Vagyis akk szinte 0 ft lehetne a játékjátszások. Előre bocsi a hülye szövegeimért, de szerintetek megoldható így?
Igen fellehet rá telepíteni játékokat! Ha megveszed a játékot eredetit akkor már nem kell feltelepíteni!! SZERINTEM FLASHALteset vegyél figy: most flahaltattam ki az xboxom megveszek 2 rétegű dvd-t 500ft és kiírtam rá 15000ft-s játékokat szval szerintem sokkal jobban megérni ha vesze mondjuk 4gb és ki flashaltatad és kiírod a játékokat rá(egyszerűbb is)! egyébként ha megveszed 15000ft a játékot és játszol vele max ealdod 10kft-t szval sztem sokka ljobban jársz ha ki flashaltatad 500ft megveszed a 2rétegű dvd-t és kiirod és mondjuk nyer azon 14500ft-t! :)
2011. dec. 26. 18:51
2/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak flashelt boxnál nincsen live :S de végül is az nem is annyira nagy gond, csak én arra gondoltam, h tényleg ha én is megvenném használtan a játékot, feltelepíteném, majd eladnám, azzal sem veszítenék, csak nem lenne probléma live-on + még eredeti játékot futtatok, és nincs bannolás se semmi. A flashet pedig időközönként néha-néha frissíteni kell. :S szval még nem tudom mit tegyek. De köszi a válaszodat. :)
2011. dec. 26. 19:10
3/14 anonim válasza:
Ne vegyél flasheltet, mert nem éri meg.
Live százszor többet ér.
És attól, hogy a játékot feltelepíted, a lemez nélkül nem fog működni, tehát a módszered nem működőképes.
De ha használtan veszel játékokat olcsón, utána bukta nélkül el lehet adni ha meguntad és veszel helyette másikat...
2011. dec. 26. 22:59
4/14 Dzsugaswily válasza:
figyelj, megveszed a flahaltad elbukika graancia! livere nem léphetssz fel ami hó/3000ft a z xbox live -.- + ha flahaltat veszel bemész a media marketbe 800ft-ért kirsz magadnak bérmien drága játékot!! semmi értelme ha megveszed játszo leladod! szval sztem flahaltwat vegyé!
2011. dec. 27. 13:13
5/14 anonim válasza:
"figyelj, megveszed a flahaltad elbukika graancia! livere nem léphetssz fel ami hó/3000ft a z xbox live -.- + ha flahaltat veszel bemész a media marketbe 800ft-ért kirsz magadnak bérmien drága játékot!! semmi értelme ha megveszed játszo leladod! szval sztem flahaltwat vegyé!"
Te valami értelmi fogyatékos vagy? Egy növény helyesebben ír nálad.
Valamint a Live 800ft/hó, nem 3000, valamint 15000-es játékok sincsenek, nagyon jó játékokat lehet venni 3000-6000 forintért is.
2011. dec. 27. 13:30
6/14 anonim válasza:
Hiába másolod fel a játékot , a játék indulásához kell az eredeti CD. Gondolj csak bele ,hogy akkor hányan csinálnák ezt. Ez az egséz arra jó ,hogy ha felmásoltad akkor az olvasó ne kopjon.
2011. dec. 28. 11:58
7/14 anonim válasza:
Úgy imádom, hogy válaszról válaszra egyre jobban égeted le magad. :D Ne hagyd abba! :D
1 jó játék nincs 10k felett, 2-3 ezerért is vannak nagyon jó játékok.
De igen, 800ft/hó, én pl most még annál is olcsóbban vettem.
Szóval pukkadj meg te kis majom, írogasd a verbatim dvd-id, mi meg játszunk igazi játékokkal. :D
2011. dec. 28. 18:38
8/14 Dzsugaswily válasza:
és hó/800ft-t xbox live-t te akk kukáztad ha megveszed akkor foadjunk 1 napra kaptad:) ha meg egy honapra akkor szüleid nagyon nagott fizethettek annak a bácsinak akitöl le szerezted! :)
2011. dec. 28. 18:52
9/14 anonim válasza:
Tanulj meg írni dzsugás itt senki se csöves!Jaa és a kérdezőnek:Megéri flasheltet venni én is azt vettem és 2 éve működik rendesen csak évente a flashelést frissíteni kell mert akkor viszi az új játékokat!De a flash frissítés olcsóbb!
2011. dec. 29. 14:47
10/14 Dzsugaswily válasza:
ez igaz! én is most flesheltem ki a boxot semmi baja kiirok rá játékokat majd 1 év múlva viszem frissíteni !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!