Dzsugaswily kérdése:
Ki van fleshelve az xboxom és tudok is rá kiírni játékot de azt nem tudom hogy ha van KINECTEM akkor arra is ki lehet írni játékot vagy az csak eredeti játékkal lehet működtetni vagy lehet kiírni rá játékot?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 14:28
1/5 Ixybox válasza:
Írhatsz ki rá tört játékokat működni fog. Olyan mintha egy új kontrollert vettél volna hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi értem, de a tört az mit jelent ?
2011. dec. 26. 16:16
3/5 A kérdező kommentje:
vagy milyen az a tört játék? :)
2011. dec. 26. 16:17
4/5 anonim válasza:
a tört az azt jelenti hogy nem eredeti hanem másolt. de nyugodtan írhatsz rá játékot. én most kaptam a kinectet és most írtam a játékot és működik
5/5 A kérdező kommentje:
Ja köszi értem :D én meg most irtam ki a kung fu panda 2 kinectre :D köszi a válaszokat!! :D
2011. dec. 27. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!