Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok működtetni egy...

Hogyan tudok működtetni egy DVD lejátszót ha nincs meg az eredeti távkapcsolója?

Figyelt kérdés
NEmrég kaptam egy DVD lejátszót hogy ha megjavítom megkapom ha nem dobjam ki.Sikerült megjavítani de nics meg a távija.Az a baj hogy nekem hangosítási célra is kellene és nincs elég jel kimenet az erősítők számára.Mivel a gyári 2 jelbe a HIFI van dugva.Van egy stereo erősítő az van az 5.1es csati 2 csatiján.Viszon van még egy monó erősítő aminek kéne jel viszont az 5.1esen szerintem a többi le van tiltva.És így 4 kimenet használatlan.És hogy be tudjam állítani kéne valamilyen távvezérlő amivel be tudok lépni a menübe.
2010. szept. 17. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
univerzális távirányító
2010. szept. 18. 01:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen.CSak az a gond hogy kértem egyet kölcsön és nem tudom vele használni.MEgnyomtam rajta a set gombotr aztán hogy DVD aztán megint set akkor villogott aztán abbahagyta.Utána próbáltam használni de nem reagált.Próbáltam TV hez programozni de akkor sem csinált semmit.
2010. szept. 18. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:
SET-DVD-SET és bekell ütni a DVD kódját,ami abban a füzetben van amit a távirányítóhoz adnak
2010. szept. 18. 14:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval set dvd set és amikor villog akkor a kódot?
2010. szept. 19. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
igen,és ha beütötted a kódot,aakkor szerintem nem fog tovább villogni,és akkor próbáld meg
2010. szept. 19. 11:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Aha:Sikerült össze"párosítani"a menüt meg is tudom nyitni de nem tudom tovább léptetni.Nem reagál az oldalra gombra.pedig villog a led amikor megnyomom a gombot.
2010. szept. 20. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
próbáld meg ha lehet egy másik,minőségesebb távirányítóval,,vagy még az az ötletem,ha van több kód,próbálgasd ki azokat is,hátha akkor a többi gomb is fog működni... nekem is van több,de normálisan csak a Home by Somogyi-val működik :)
2010. szept. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!