Zehzykee kérdése:
Battlefield 3 RELOADED nem indul?
Figyelt kérdés
Letöltöttem ajátékot RELOADED verzióban , feltelepítettem , aztán CRACK-eltem és semmi . Elindítom a játékot a főkönyvtárból az ikonra kattintva , picit tölt és semmi . Hibaüzenetet sem kapok :( mi lehet a probléma ?? ugyanez van a RELOADED NFS The Run -nál is .. Valaki segítsen2011. dec. 24. 11:02
11/20 Shadow087 válasza:
Az még semmi. Ez a Reloaded verzió akkora trágya, hogy játék közben nem jelenít meg bajtársakat, meg hasonlók. Aztán amikor a 6. küldetésnél odaállok az ajtóhoz, akkor várhatok egy évig is, akkor sem fogok tudni továbbmenni, mivel egyedül vagyok a játék sz.rsága miatt. Személy szerint nekem ez a játék egyáltalán nem jön be. A grafika nagyon jó, de amúgy. A játék maga nem a legjobb.
12/20 anonim válasza:
shadow, a Reloaded jatekok MINDIG tokeletesen mukodnek, a hibat keresd a sajat gepedben
13/20 Shadow087 válasza:
Előző. Kötve hiszem hogy a gépemmel lenne a baj. Ugyanis a Crysis 2 játékom az skidrow, és érdekes módon semmi baja. Fullosan tudom játszani, hiba nélkül. Szóval az eszement kommentekkel hagyjatok. A Reload egyre szarabb, és ezzel mindenki tisztában van.
14/20 anonim válasza:
Köszi a tippeket, nekem megoldódott a reload verziós problémám,kitöröltem a Tm et , és jólett!
15/20 anonim válasza:
Ne használj tört verziót, hidd el megéri megvenni. Használhatod a fantasztikusan gyönyörű és változatos kampányt, a dinamikus, rombolható multiplayert, és a 6 pályás CO-OP-ot is. Fontos infó: csak Vista WIN7 és WIN8 alatt fut. XP-vel nem.
16/20 anonim válasza:
töröld ki a TM-et a battlefield mappáról és indulni fog
17/20 anonim válasza:
Töröld ki a ™ jelet a mappa nevéből
18/20 anonim válasza:
Hol kell kitörölni a Tm-et? Mert nekem se indul el.. Valki segítsen! Előre is köszi!
UI: Windows 95 kompatibilis üzemmódban nem működik.
19/20 anonim válasza:
A játék mappáját megkeresed és egy tm jel van a Battlefield 3 után azt kitörlöd a nevéből és működni fog.
20/20 anonim válasza:
Én azt nem találom :(
[link] itt kell? vagy hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!