Skyrim (Xbox360)?
Figyelt kérdés
Hol lehet potit venni és melyik éri meg lenni ember ?vámpár ?farkas?? poti azért kell mert nembirok megölni 1 szörnyet xd akárhányszor próbálom megöl mert nincs kékem :(2011. dec. 19. 20:28
1/15 anonim válasza:
Potion-ra gondolsz? Magic potion kell, azt lehet találni (kék színűek), de ha venni akarsz, akkor a potion boltban :) Az a para, hogy majdnem mindegyiknek más a neve. Van amelyik "...aromatics", van amelyik "...Elixirs", lehet venni olyan boltokban is, ahol mindent kapni, nézz körül, minden nagyobb városban van legalább egy bolt biztos.
2/15 A kérdező kommentje:
köszi. és olvastam olyanokat hogy harcos meg bérgyilkos ezek mik??
2011. dec. 19. 20:46
3/15 anonim válasza:
Hát harcos meg bérgyilkos. Nem igazán értem mit kérdezel. Lehetsz benne tulajdonképpen bármi. Játssz vele, majd ráérzel.
4/15 A kérdező kommentje:
játszok csak felidegesített ez a troll vagy mi.. nem birtam megölni nemvolt kékem annak megy fela élete pirosam se volt megpróbálltam vagy 5 x de mindig megölt
... és felidegesedtem és kikapcsoltam. am melyik a jó?? bérgyilkos vagy mi ?? az elején nemtudtam mit csinálok a szikláknál :D rámentem mindre aztse tudtam mi az szal szerintem most harcos vagyok azvan leghátul ahogy vidibe néztem.. na szal aza kérdés melyik a jó? mert ott volt 3 szikla és lehet-e még változtatni?
2011. dec. 19. 21:27
5/15 anonim válasza:
Mindegyik jó. Azok a kövek csak arra jók, hogy ha aktiválod valamelyiket (rengeteg fajta van a játékban), akkor az a képességed gyorsabban fejlődik, vagy azt a bónuszt aktiválni tudod. Egyébként a játékban nincsenek klasszikus klasszok, az lehetsz ami akarsz, azok a képességek fejlődnek, amiket használsz. Tehát a játék felénél is dönthetsz úgy, hogy inkább varázsló leszel, nem harcos, ehhez csupán annyit kell tenned, hogy nem fegyvert használsz, hanem varázsolgatni kezdesz. Angollal egyébként hogy állsz?
6/15 A kérdező kommentje:
kb 0..
2011. dec. 19. 21:44
7/15 A kérdező kommentje:
hallás utána meg annyi se feliratot meg nemraktam még rá.. majd ráteszem hátha vmivel többet értek meg
2011. dec. 19. 21:45
8/15 A kérdező kommentje:
meg nagyon kezdő vagyok most játszok elősször evvel a játékkal tehát ez az első elder scroll játék amivel játszom és hogy lehet új varázslatokat szerezni?? eddig az élet töltés van meg a tűzlövés vagy mi.. kéne több is hol lehet szerezni??
2011. dec. 19. 21:48
10/15 A kérdező kommentje:
xd azért elmondhatnád .... :)
2011. dec. 19. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!