Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van csalók nélküli FPS játék?

Van csalók nélküli FPS játék?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 20:01
 1/5 A kérdező kommentje:
bocs,hogy ide írom csak kérdés írásánál elfelejtettem: Sokan mondják hogy a BF3 multijában nem lehet csalni,mert nincs hack meg szuper-profi az egész védelem a szervereken.Hát nemigaz! Minden 3. szerverre ahova felmegyek látom hogy ezt és ezt bannolták a szerverről game hack miatt -.- Az még oké hogy 1-2 ember csal de hogy ennyien,pl: a Counter Strike 1.6-ba vagy GTA VCMP(vice city multiplayer) vagy MoHAA,egyszerűen szörnyű.Ha megtudták csinálni a BF3-at a legszebb grafikával meg mindennel miért nincsenek modern szűrők.Nem fikázni akarom a BF3-at de tényleg láttam már csalókat...
2011. dec. 19. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Halo Reachben nincs. De az konzol, pc-n ez a sok csíter tényleg hátrány.
2011. dec. 19. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne: az egyjátékos FPS-ek. Olyan multis játék, amihez előbb-utóbb nem alkotnak cheatet, nem létezik, és nem is fog, hacsak nem változik meg az emberiség egy része radikálisan, vagy akárcsak lassan, de biztosan. De ez elég valószínűtlen (hacsak nem nagyon hosszú távra vetítjük).
2011. dec. 19. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:

hiába csinálnak ilyen olyan védelmet a játékra mindig van egy olyan ember aki ezt mind kijátsza és lessz rá cheat énis sok gamet meguntam emiatt és megutáltam mert a sok cheater mindig ott volt lásd cs 1.6

battlefield 2 be viszont nem találkoztam velük:)

2011. dec. 20. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
BF3ban még nemláttam , de lehet csak szerencsém volt és elkerültem öket :D
2011. dec. 21. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!