Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiket vegyem meg? Playstati...

Melyiket vegyem meg? Playstation 2 vagy Playstation3?

Figyelt kérdés
Adott egy Samsung LE32C530 full HD-s ( [link] tv. És szeretnék venni hozzá egy PS3at de elég sokba kerül, és az érdekelne hogy ha beruháznék egy PS2-re akkor milyen lenne a kép a tv-n? Mármint a PS2 nem új tv-kre van hanem régiekre, és van-e valamiféle hátránya ha ps2öt veszek?
2011. dec. 19. 00:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amikor be jött magyarországra a ps2 azóta van egy gyári nagy ps2-m (nem chipelt). Nyár vége fele már kicsit eléggé untam a játékokat rá mind grafikailag és mind abba hogy szinte a fifán kívül semmi jó játék nem jön ki hozzá már, ÉS online játékra sem képes. Ps3-at akartam venni de mint ugye neked is szimpibb a sony, DE a ps3 mocskosul nem éri meg a pénzét. Xbox most a piacon a legjobb. És kb annyi mint egy ps2 én 60.000Ft-t vettem egy xbox 360-nt 60gb wicsóval 12-hónap livel headset-et távirányítóval controllerel (1 wired, 1 wirelles) és kinectel amihez járt 1 játék tehát vannak jó árak. Ha ebből kivonjuk a kinected akkor kb 30.000Ft-ból jön ki 2 joyal. De az xboxot nem éri meg ki flashelni mert 3 havonta újra kell feleshelni a megjelenő játékok miatt inkább áldozz bele többet mert megéri tapaszralat. Tehát xbox!
2011. dec. 21. 14:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Playstation 2 mostanában 10000ért meg lehet kapni szakboltban szóval átlagosan is kb 50 ezret sporol az ember legalább.... :-)
2014. okt. 16. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!