Melyiket vegyem meg? Playstation 2 vagy Playstation3?
Figyelt kérdés
Adott egy Samsung LE32C530 full HD-s ( [link] tv. És szeretnék venni hozzá egy PS3at de elég sokba kerül, és az érdekelne hogy ha beruháznék egy PS2-re akkor milyen lenne a kép a tv-n? Mármint a PS2 nem új tv-kre van hanem régiekre, és van-e valamiféle hátránya ha ps2öt veszek?2011. dec. 19. 00:24
1/12 anonim válasza:
Szerintem a playstation 2 -vel jobban beéred. Nekem már több éve az van kis olcsó konzol és ki is lehet csippeltetni, a playstation 3-mat viszont nem és nagyon dárga.
4/12 anonim válasza:
xbox, vagy psp, nekem ezek a kedvenceim.
De ha ps2 és ps3 közt szeretnél választani, akkor ps2-t, mert lehet chippeltetni, a ps3 at nem, és sztem ha ps3 at akarsz venni, akkor inkább fektess bel egy xboxba.
5/12 anonim válasza:
Nekem ps2 van és nagyon szeretem, csipelve van, több száz játékom van rá, mindig van mivel játszani, persze a grafika nem a legtökéletesebb néhány játéknál, de engem ez nem zavar. 20ezer ft-ért vettem használtam évekkel ezelőtt, simán megérte. De ha újabbat akarsz akkor xbox360, a ps3 nagyon drága és a játékok is rá.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat, ha ps2őt veszek akkor a grafika nem lesz rosszabb mint ps3-on. Nekem xbox valamiért unszimpatikus nem tudom miért, sony-t szeretem nagyon de a PS3 tényleg nagyon drága, a cd, maga a konzol és a játékok is. Ha veszek egy PS2őt(lehet még?tesco,cora,auchan) akkor ugyanolyan jó játékokat tudok rá szerezni?:D és ez a chipeltetés mit jelent?:D elég hülye vagyok hozzá bocsi:D
2011. dec. 19. 16:03
7/12 A kérdező kommentje:
az első mondatom kérdés lenne, tehát ha PS2-őt veszek nem lesz rosszabb a grafika a tv-n?(mármint nem lesz torz a kép) A PS2-ben van hdmi csatlakozó? és lehet még kapni ps2 játékokat nagyáruházokban? köszi a választ tényleg. :D
2011. dec. 19. 16:05
8/12 anonim válasza:
ps3-at is lehet flashelni ("chipelni") ami itt 2.36-os FW-vel rendelkezik [link]
9/12 anonim válasza:
Ennyi sületlen választ. Szóval grafikailag nyilván sokkal jobb a ps3, mint a ps2, de persze a ps2-n is nagyon sok jó játék van. Továbbá ha már leírtad a tv-det, ahhoz jobban passzol egy ps3. A ps2-nek nincs magas felbontású képe, így elég csúnyácska full hd tv-n. A ps2/xbox classic sokkal szebb képet mutat sima képcsöves tv-n, mint hd ready vagy full hd tv-n. Ennek a technikai magyarázatába bele lehetne menni, de nem akarok regényt írni, ha nagyon érdekel nézz utána miért (a képjel felbontásához van köze). Nekem személy szerint van xbox classicom (vegyük ezt ps2-nek), majd amikor vettem egy 360-at (ezt meg ps3-nak), akkor vettem hozzá egy hd tv-t is. Elszörnyedtem mennyire csúnya volt a régi xbox ezen a tv-n, kötöttem is vissza képcsövesre. Ugyanaz volt a helyzet, mint egy ps3-at képcsöves tévére kötni, csak ugye itt fordítva.
10/12 anonim válasza:
Ja, játékokat lehet még kapni ps2-höz, bár azért már vadászni kell, lassan a ps3 is ki fog futni (még kb. 2-3 év), szóval annyira nem egyszerű beszerezni. Hdmi természetesen nincs ps2-n. Szolgáltatásra megint ég és föld a kettő. Én amúgy nem is értem, hogy gondolkozol még ps2-n ilyen tv-vel, főleg, hogy nemrég csökkentett árat a sony, és egy 320 gb-os ps3-at már 60 ezerért meg lehet kapni, ezzel szemben egy ps2 még mindig 20 ezer körül van. A két gép között pedig messze nem 40 ezer forint különbség van szolgáltatás és ár/érték tekintetében, hanem sokkal több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!