Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb tomb raider?

Figyelt kérdés
nekem a legend, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre:)
2011. dec. 17. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a Legend.
2011. dec. 17. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
A régebbieket szeretem, főleg a 3. részt.
2011. dec. 17. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam a Legend a nyerő :)
2012. jan. 4. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem az 5-ös
2012. febr. 5. 10:59
 5/6 anonim válasza:

xD én félek a TR-től :D nagoyn parás vagyok. de szerintem mindegyik nagyon jó. ááá régebben annyira fanatikus voltam, most kb 1 éve már nem vagyok az.... áááááá TR fever... :$.

szerintem am mindegyik rész nagyon jó. a 7. az túl könnyű, az Anniversarynak gyönyörű a kinézete, az Underworld dettó, a 10. borzalmasan sz.r lett... fúj... mi is a neve? Lara and the Guardian of Light?? vagy valami ilyesmi... na amióta az megjelent azóta nagyon elpártoltam a TRtől. nerm étem miért kellet ilyen sz.rt alkotni. :( most meg ez a 11. rész... fúúú az sem valami jó... mármint tök jó a grafika, és hál' istennek nem felül nézetes (ugye?), és ránem jöttem volna az előzetesből, hogy ez film vagy játék, de valamiért nem tetszik a történet. :/ a régebbiek jobbak... kb az AOD-től egészen az Underworldig.

régebbiek közül: II., III., AOD a kedvencem

mostaniak: Legend, Underworld ^^

2012. febr. 12. 16:21
 6/6 anonim válasza:
Legend és Underworld. De az uj részt is nagyon várom :)
2012. febr. 24. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!