Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of tanks-osok! Szerintet...

World of tanks-osok! Szerintetek melyik a legjobb tank?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%

Attól függ melyik játékstílust kedveled. Egyébként szerintem Heavy Tank vonalon a T30 a legjobb, mert kempelésre tökéletes ágyúja van, és ha bebújsz egy alacsonyabb kő, vagy fal mögé, akkor nem tudnak kilőni (vastag toronypáncél miatt). Sebessége sem rossz. Medium Tankoknál már nehezebb a helyzet, ott már tényleg a játékstílusodtól függ az egész.

Igaz, hogy csak tankot kérdeztél, de azért írok még az SPG-kről és a Páncélvadászokról is.

SPG-k közül szerintem az Object 261 a legjobb, mert gyorsan újratöltődik és hamar céloz (a többi T8 SPG-hez képest). Természetesen kevesebbet sebez társainál, de ha jól találod el a célpontodat, akkor kritikus sebzést könnyedén okozhatsz.

Páncélvadászok közt is nehéz a helyzet. Én a T95-öt emelném ki. Miért? Igaz, hogy lassú, de a páncélzata brutális. Ágyúja hasonló sebzést okoz, mint a BL-10, de tovább tölt újra.

2011. dec. 14. 17:53
 2/11 anonim válasza:
14%
Attól függ mire használod ha tankolni akarsz akár Trabant-é is jó ha játszani akkor ms-1
2011. dec. 14. 19:51
 3/11 anonim ***** válasza:

A T95 egy nevetséges buta nagy tohonya melák. Az a 13 km/h végsebesség kész röhej. Addig jó míg nem kell vele oldalra fordulni. You tube-on láttam róla videókat úgy vánszorog mint egy beteg csiga.

Egy tank destroyers könnyű és gyors.

Nem arra van hogy csatázzon ,nem kell a vastag páncél ami lelassítja. Ha a hátába kerülnek úgyis vége neki.

Tehát orosz vagy német.

2012. jan. 29. 22:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Játékstílusodtól függ...
2012. febr. 2. 17:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Én szerintem a t-54 és az is-7 a legjobb :D :D
2012. febr. 19. 13:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem E-100-am van eddig X-esek közül és így csak erről tudok véleményt mondani. Valamikor mindent visz valamikor meg gyenge. Sztem jobb a Mausnál mert kisebb gyorsabb legalább hasonlóan védett tűzereje meg a 150-el nagyon jó. T-30-nak csak a tűzereje meg a torony páncélzata jó amúgy viszont papír az egész. IS-7 az már jó mozgékony és jó a páncélja csak a lövege nem valami nagy szám szerintem. Az AMX 50B az nagyon jó nagyon gyorsan lő és gyors csak a páncélja gyenge. Szóval X-esek közt sztem nem egyértelmű. Páncélvadászok közül egyértelműen az Object 704 legnagyobb tűzereje van mozgékony és még jól is védett és kicsi a célfelülete. Tökéletes kombináció. Vadásztigris a játékban gyenge jóval erősebbnek kéne lennie. Ha a játék legjobb tankját mondanám sztem az E-75. Nem lassú, tűzereje jó páncélvédelme szintén jó a X-es tankok se akadály neki. Én rá tenném a voksom.
2012. márc. 24. 10:13
 7/11 jasidanika válasza:
Én nem leszek bonyolult szerintem a királytigris a legjobb:)
2012. aug. 17. 07:56
 8/11 anonim ***** válasza:
2013. jan. 12. 13:10
 9/11 anonim ***** válasza:

nekem a kedvenc tankom a német MAUS

miért?

-mindenhol páncélozott

-nagy a sebzés

-sok HP

2013. febr. 2. 14:54
 10/11 CS.I. válasza:

Hát amelyik eros az lassu, amujik gyors az gyenge

Attol fogg ki mivel tud legjobban játszani

2013. nov. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!