World of tanks-osok! Szerintetek melyik a legjobb tank?
Attól függ melyik játékstílust kedveled. Egyébként szerintem Heavy Tank vonalon a T30 a legjobb, mert kempelésre tökéletes ágyúja van, és ha bebújsz egy alacsonyabb kő, vagy fal mögé, akkor nem tudnak kilőni (vastag toronypáncél miatt). Sebessége sem rossz. Medium Tankoknál már nehezebb a helyzet, ott már tényleg a játékstílusodtól függ az egész.
Igaz, hogy csak tankot kérdeztél, de azért írok még az SPG-kről és a Páncélvadászokról is.
SPG-k közül szerintem az Object 261 a legjobb, mert gyorsan újratöltődik és hamar céloz (a többi T8 SPG-hez képest). Természetesen kevesebbet sebez társainál, de ha jól találod el a célpontodat, akkor kritikus sebzést könnyedén okozhatsz.
Páncélvadászok közt is nehéz a helyzet. Én a T95-öt emelném ki. Miért? Igaz, hogy lassú, de a páncélzata brutális. Ágyúja hasonló sebzést okoz, mint a BL-10, de tovább tölt újra.
A T95 egy nevetséges buta nagy tohonya melák. Az a 13 km/h végsebesség kész röhej. Addig jó míg nem kell vele oldalra fordulni. You tube-on láttam róla videókat úgy vánszorog mint egy beteg csiga.
Egy tank destroyers könnyű és gyors.
Nem arra van hogy csatázzon ,nem kell a vastag páncél ami lelassítja. Ha a hátába kerülnek úgyis vége neki.
Tehát orosz vagy német.
nekem a kedvenc tankom a német MAUS
miért?
-mindenhol páncélozott
-nagy a sebzés
-sok HP
Hát amelyik eros az lassu, amujik gyors az gyenge
Attol fogg ki mivel tud legjobban játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!