Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim föküldetés folytatása/m...

Skyrim föküldetés folytatása/megoldása?

Figyelt kérdés

Riften-ben Banshi gyürüjét kell kilopni egy ládából de hogyan? Majd berakni valakinek a "zsebébe".

Tehát ezt hogy kell megoldani?

A feladat adó tére hiv mindenkit és árújáról beszél.

kinyitni kitudom a ládát de kiveni nem tudom hogy lehetne mert nem látok rá lopakodva

ha simán kiveszem akor meg mindég elfognak.

Meddig kell várni? mert szerintem nagyon sokat vártam még töbet kell?

netán megiszák azt a lötyöt és mindenki elalszik töle?:D de mikor?

Köszi a segítséget.

(tudjátok Riften a "tolvaj város")

2011. dec. 14. 11:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%

Megpróbálhatnál meggyőzni az igazadról, mondjuk. Mert az ember általában azért megy bele egy vitába, hogy meggyőzzön vagy meggyőzzék. Én pedig (helytálló érvekkel, persze) meggyőzhető vagyok. Rólad nem tudom, de megpróbáltam.

Hogy mi hasznod belőle? Az utóbbi háromból nem sok (hacsak nem a bug "definíciója"), de az első választ segítségnek szántam, és továbbra is fenntartom, hogy AZ nem bug, hogy máshogy oldottad meg, mint ahogy jútyúbon láttad, mert sok küldetést lehet több módon végrehajtani. Nem azt mondom hogy nincs benne bug, de én pl. egy olyan programhibával sem találkoztam, ami két másodpercnél tovább jobban lekötötte volna a figyelmem, mint a játék maga.

Amúgy meg egy kis tanács (és csak ennyi, semmi több): mielőtt elküldöd amit írsz, nézd át egyszer! Az elütések és a hibák 90%-át ki lehet szűrni (én is így csinálom, mert amúgy az én válaszaim tele lennének elütésekkel).

2011. dec. 22. 08:34
 22/23 A kérdező kommentje:

Blabla

azt én is tudok látod?

mirök folyik vita?:D

ezek tények

edig ez a bug (inkább bug sorozat) kötöt le csak mint láthatad de már vége van tehát enyi

jó veled csevegni

csak kicsit unalmas

(olvas neten utána skyrim bugoknak és lefog esni én ugyse tudom jól leirni akor már leeset voln) hogy tud valakit enyire érdekelni egy bug csak nem fejlesztök közé tartozol?:)

(nem hiszem mert akor nem azt mondogatnád hogy máshogy oldotad meg...)

2011. dec. 22. 09:20
 23/23 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nem tények, de szerinted igen, na, erről szól ez a vita ;)

Nem, (sajnos?) nem tartozom a fejlesztők közé, de tudok programozni, szóval akár vehetjük úgy is, hogy szakmai kíváncsiság is belejátszik a bug/nem bug dologba. Játszottam vele, többször is végigvittem a főszálat. Volt hogy a ládában volt a gyűrű, volt hogy az egyik pasasnál, de sikerült megoldani mindig a megszerzését, feltűnésmentesen, szóval én nem találkoztam semmilyen buggal ott, és a válasz előtt le Google-eztem, de nem találtam ilyen, vagy ehhez hasonló bugot, ezért nem hiszem hogy ott is lenne. Pedig játszottam warez és eredeti verzióval is. De persze ha le tudnád írni számomra is érthető módon a bugot, vagy linkelni egy oldalt, ahol leírják, én kész lennék elhinni.

De úgyis untatlak, úgyhogy hagyjuk is inkább, váljunk el békében(?).

2011. dec. 22. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!