Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Terraria VS Minecraft, szerint...

Terraria VS Minecraft, szerintetek?

Figyelt kérdés
szerintem lehet,hogy a Minecraft 3d-s,lehet hogy nehezebb volt elkészíteni de szrintem a Terrariában több lehetőség van és lessz, ezért a Terrária nekem jobban bejön.Nektek?
2011. dec. 12. 14:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
41%

Minecraft egyértelmű. terráriában ha NAGY világot csinálsz akkor is végig tudsz rajta menni 10 perc alatt (a felszínen)

és hogy a Minecraft másolja a terráriát ááááá látsz a Minecraftban manát esetleg varázslatokat? Ha nem lett volna Minecraft nem lett volna terrária!!!

2012. ápr. 15. 07:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van meg is változott a véleményem .A terráriát 7 nap alatt megunom ,de a Minecraftot nem lehet.A kérdést ezennel ünnepélyesen lezárom.
2012. jún. 22. 15:26
 13/15 anonim válasza:
A minecraftot nem lehet?? XDDD Ne haragudjatok, az ötlet igaz hogy a Minecraftról van, de olyan dolgok vannak benne amik a minecraftban egyáltalán nincsenek, a terraria ezerszer érdekesebb, ötletesebb, és a szörnyek királyabbak, a minecraftban ugyanazok az unalmas szörnyek vannak, meg a hülye falusiak az idegesítő hangjukkal, a minecraftban egyetlen egy főszörny van azt megölöd vége is, de a terrariában van egy csomó akiknek már a megölése is élvezet. A a minecraft egyhangú mindig ugyanazok az ércek, unalmas szörnyek és még a fegyverek is elkopnak. A terraria sokkal jobb és abban szerintem mindenki megtalálja a neki való karaktert, mi pl 3-an játszunk saját szerveren, én vagyok az íjász, egyik haver mágus másik meg harcos, és én imádom, olyan érdekes dolgokat lehet benne építeni, a minecraftot mahar meguntam mindig ugyanaz a nóta hogyha elkopott a gyémánt csákány menjél keressél gyémántot... UNALMAS, a terrariát ezzel szemben nem lehet megunni főleg multiban.
2013. szept. 28. 11:46
 14/15 Z ***** válasza:
Szerintem is a terraria a jobb. Bocs a kérdezőnek, de nekem a terraria a kedves játékom. Én először a minecraftot ismertem meg, amit nagyon szerettem. Akkor még csak az 1.2.5 volt talán a legújabb (de lehet, hogy nem is volt 1.2.5) és akkoriban nem volt túl jó videokártyám, még a minecraftot sem vitte. Mindenáron minecraftozni akartam, de csak osztálytársamnál tudtam játszani. Ő egy szemét volt és mindig kitörölte a pályáimat (1 survival és 1 creative). Ezt nagyon untam( persze megértem a haveromat is) és nagy nehezen beszereztem egy jobb vidkártyit (még most is ez van meg). A windows XP-n jól ment, de egy ismerősöm a távollétem alatt win7-et tett rá amihez jobb ram is kellett.( Ehhez azt is kell tudni, hogy a szüleimnek nem volt saját gépük és ezen Skypeoltak, és a nevelőapám sajátjának tekintette. Ő engedte meg, hogy telepítse.) Szerencsére apámnak volt nem használt ramja és elegendő, hogy jobban mukodjon (1.5 giga). Na ezek után a minekraft egy nagy élmény volt számomra. Több mint egy évet kellett várnom rá. Ez alatt még gameplayeket is néztem(amit soha máskor nem tettem meg más játékkal sem, csak Arx Fatalis-al, mert egyes részeknél nem jutottam sehova). Na akkor ment a minecraft a leggyengébb formában(minimum látótávolsággal). De nagyon élveztem, annyira, hogy szinte mindent kívülről fújtam. Tehát, ha most megkérdeznének valamit róla a potifőzés és a kerités készítésen kívül mindenre tudnék válaszolni. Az után( vagyis hogy akkor már ismertem a terrariát, de nem nagyon) megismertem a terrariát. Egyszer az öcsém az osztálytársával Skype-olt és kérte , hogy mutassa meg képernyőmegosztással a terrariát.(amugy az öcsém folyton a terrariáról beszélt, de nem értettem, sőt, még bénának is hittem az elmondása alapján(azt elfelejtettem mondani, hogy amikor az osztálztársam megmutatta a minecraftot ahhoz is így viszonyultam, mert nem értettem a lényegét, nem értettem, hogy mi olyan jó abban, hogy túl kell élni, és valójában nem történik semmi, azután rájöttem, hogy csak egy kis kreativitásra van szükség, hogy saját célokat tűzzünk ki pl.: építek egy várat...)) Akkor, amikor megláttam azt a játékot egy kérdés és egy kijelentés formálódott meg bennem. A kérdés: ez egy minecraft copi? A kijelentés: nekem minegy, én ezzel fogok játszani! A minecraftot abbahagytam, a terrariát elkezdtem. Az első karakteremmel nem jutottam messzire, mivel valamiért kitörlődött. A második karim hasonló lett, és sokkal gyorsabban fejlődtem vele. Ez van meg most is, bár mostanában nem szoktam túl sokat terrariázni. Ez a játék nem laggolt a gépemen, de nem is ment úgy, mint másnál. Az 1.2 előttiekkel semmi panaszom nem volt, de utána, amikor megjelentek a félblokkok, de főleg a térkép nagyon lefagyott. Tudom, a térképet ki is kapcsoltam, de akkor már nem ugyan azt adta mint régen. Persze örültem az új dolgoknak, de valahogy a hangulata már nem volt az igazi. Ekkor kezdtem újra minecraftozni, mert nehéz ezt mondani, de hiányzott. Ekkor már 2 éve játszottam terrariával. Valahogy a két játék között ingadoztam. Terrariából mindig hiányzott a régi terraria, a minecraftból meg a terraria hiányzott. Jó, a minecraftban nagyon szeretem a redstone-t, és a terrariából meg hiányoltam a creative módot, de megértem, hogy nincs, mert akkor egy hatalmas copi lenne. Akkoris : ÉN A TERRARIÁT SZERETEM JOBBAN. Igaz, még mindig minecraftozok, mert van amikor ezzel, meg van amikor azzal akarok játszani. De mostanában (mint már írtam) nem szoktam játszani egyes iskolai okok miatt. De ezt már nem írom le.
2014. dec. 4. 22:19
 15/15 SajtosGülü válasza:

Utánanéztem,kutakodtam...2011. november 18 jelent meg a minecraft :) Na de.... A terraria viszont 2011. november 18-án :).... remélem érted. A terraria hamarabb megjelent :)

És személszerint NEKEM a Terraria a kedvencem :) de a mincraft is jó.

2016. aug. 15. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!