szerintem lehet,hogy a Minecraft 3d-s,lehet hogy nehezebb volt elkészíteni de szrintem a Terrariában több lehetőség van és lessz, ezért a Terrária nekem jobban bejön.Nektek?
Ha singleben tolod, akkor lehet, hogy jobb a Terraria, de ha multiban, akkor mindenképpen Minecraft. Sokkal kiépültebbek a szerverei, több szerver van, és hostolt szerverek...
2011. dec. 12. 15:21
2/15 anonim válasza:
Előző igaz, azt le számítva, hoy Terrária singlebe inkább. Én LANon játszottam ismerősömmel és sokkal állatabb, mint egyedül császkálni. Mindkettő nagyon jó szerintem, főleg, ha multiról van szó. Ja és amúgy LESZ* .... -.-
2011. dec. 12. 15:51
3/15 anonim válasza:
De azért azért tegyük hozzá, hogy ha minecraft nincs, akkor terraria se... Csak rá kell nézni a terrariára és még hülye is meglátja, hogy egy minecraft 2d copy megfűszerezve pár valóban jó ötlettel. Én a minecraftra teszem a voksomat, engem szórakoztat a single is, a multi pedig még inkább, a terraria meg egyszerűen nem tettszik.
2011. dec. 12. 16:07
4/15 anonim válasza:
Az lehet hogy eleinte a minecraftot copyzta ...de az 1.8 óta a minecraft egészen elkanyarodott és inkább a kalandra összpontosított és már már a minecraft másolja a terrariat!!
Egyébként mindkettő játék a kedvenceim közé tartozik!!
De én itt a Terraria-ra voksolnék!
2011. dec. 12. 16:22
5/15 anonim válasza:
Minecraft akkor jó ha szereted a nagy világot és a sok építhető dolgot. Terraria akkor jó, ha a kicsit kötöttebb világot szereted. Nekem személy szerint a minecraft jobban bejön.
2011. dec. 12. 18:18
6/15 anonim válasza:
MINECRAFT
---------
-------
-----
---
-
2011. dec. 12. 18:52
7/15 A kérdező kommentje:
igaz hogy ha nincs minecraft akkor terraria sincs.Másképpen mind a kettőt szeretem.De szerintemis multiban nagyonjó a minecraft( még nem multiztam).De a terraria azért tetszik mert nagyon sok lehetőség van.És tényleg a Minecraft másolja a Terráriát főleg az új potik miatt ami SZERINTEM NEM ILLIK A MINECRAFTHOZ és az ENCHANTING sem.Ezek hejett szerintem az END világot fejleszthették volna.De ílések és pofonok.Várok még sok véleményt.
2011. dec. 12. 19:32
8/15 anonim válasza:
Minecraft!!!
2011. dec. 13. 22:57
9/15 anonim válasza:
Terrária nálam egyértelmüen. Bár a minecraft sem rossz
2012. jan. 30. 14:39
10/15 anonim válasza:
A Minecraft már tényleg másol. De már erre a kettőre is úgy gondolom két műfaj. A terrárira a kaland és a harc, a Minecraft a kreativitás és az építgetés. Persze ezek mind2ben megvannak de számomra így határolódik el.
Nem tudom melyik a jobb, annyit tudok hogy Terrariával steamen 40 órát játszottam, minecraft meg nincs számolva :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!