Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metal Gear Rising:Revengeance?

Metal Gear Rising:Revengeance?

Figyelt kérdés
Én úgy tudtam hogy lesz a VGA-n megjelenési dátum de nem volt!!!:( Akkor mikor lesz dátum vagy mivan már??Mikor lehet már tudni hogy mikor jelenik meg?? Aki tud valami írja le lécci ja és hogy mi a véleményed az újításokról?? nekem nagyon tetszik..
2011. dec. 11. 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát itt nem csupán újításokról van szó, hanem az egész játékot újracsinálták ahogy néztem. Dátum meg nincs, most írhatnám, hogy nyáron jön, ha attól jobban érzed magad, de akkor sem tudja még senki.
2011. dec. 11. 20:42
 2/13 A kérdező kommentje:
:( jöhetne már...
2011. dec. 11. 21:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Jövő év vége felé.

Amúgy ha eddig tetszett, akkor szerintem már nem fog.

Elején ugye lopakodós-stratégiai volt, most már full agyatlan kaszabolós.

2011. dec. 11. 22:37
 4/13 anonim ***** válasza:
A rising hol volt lopakodós? Mindig is kaszabolós mellékágként volt számon tartva. Ez nem metal gear solid, ne keverjük azzal, csupán ugyanaz az univerzum.
2011. dec. 11. 22:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem teljesen lopakodós, de sokkal inkább taktikai, és valamennyire lopakodós (persze nem úgy, mint egy igazi MGS, de bizonyos szintig) játéknak indult.

Ráadásul eredetinek MGS volt a neve, ebből most már csak a Metal Gear-t tartották meg.

2011. dec. 12. 15:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem a VGA-n bemutatott vidó szerintem nemzárja ki hogy lopakodni is kell ha nektek az tetszik :D lehet hogy lopakodsz és akkor észrevesznek akkor kell párizsit szeletelni..
2011. dec. 12. 18:57
 7/13 A kérdező kommentje:
*videó
2011. dec. 12. 18:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Még ha a videó nem is zárná ki, az igen, hogy a Platinum csinálja a játékot, nekik meg kicsit másabb az elképzelésük (nézz meg egy Bayonetta gameplayt).

Illetve ha ez nem lenne elég, már tele van a net mindenféle infóval, ahol leírják, hogy itt agyba-főbe csak kaszabolni kell.

2011. dec. 12. 19:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Mert a 2009 es videben nem azt kell csinálni??
2011. dec. 12. 19:48
 10/13 A kérdező kommentje:
annyi a különbség hogy ott 1 robotot kell szeletelni..
2011. dec. 12. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!