Legacy of kain : soul reaver. Valahonnan teljesbe le lehet tölteni?
Figyelt kérdés
Szeretem az ilyen játékokat, de mivel a CD-je (másolt volt) bekrepált ezért szeretném valahonnan teljesbe letölteni, remélem lehet.
Lehetséges?
Ismeri valaki a játékot?
Torrent link is jó....
2011. dec. 11. 17:09
2/7 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért tettem fel a kérdést....hogy olyan link kéne amit már vki kipróbált vagy letöltötte, mert én rákattintottam az elsőre, letöltöttem, kicsomagoltam telepítettem mindent, de nem indul mert a "kain2.exe" hibát észlelt ezért leáll stb stb stb.
2011. dec. 11. 19:03
3/7 Queasy válasza:
Jó lesz az, csak szöszölj vele egy kicsit. Rendszergazdaként futtatás, kompatibilitás váltás, stb.
4/7 A kérdező kommentje:
mindent kipróbáltam de nemjó:) a hibát nem lehet így kijavítani...:)
2011. dec. 11. 22:00
5/7 anonim válasza:
Ha érdekel még, itt egy ps 2-es link.
tölts le hozzá emulatort, vagy ha van konzolod írd ki hozzá alcohollal.
6/7 anonim válasza:
Ja bocs ez a 2 de az 1 is ott van, csak a psx romoknál keresd.
7/7 alexking 55 válasza:
nekem meg van cd-n eredeti kicsit karcos elado 1000-ft-ért
serious sam 2 demo+balck&white videok need for speed most wanted condnedgun tomb raider:legends mozi:domm chronicles of narnia kiegészitések: battlefield 2 half life 2 maxpayne 2unreal tournament 2004 worls of craft 1900-ft boken sword 2-500ft sam&max-200ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!