Alex20 kérdése:
Letölthető valahonnan a Dance Dance Dance program?
Figyelt kérdés
Ez egy táncszőnyeghez járó program, aminek elveszett a telepítő cd-je. Képet is mellékelek róla, sehol nem találom ezt a programot a neten. (Tudom, vannak más programok is, de én kifejezetten ezt keresem.)
2011. dec. 11. 01:49
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem az, ezzel tánckoreográfiát lehet készíteni.
2011. dec. 12. 20:04
4/10 Barbys26 válasza:
hali.láttam hogy nem friss a kérésed de jelenleg én is ezzel a problémával küszködöm hogy nincs meg a cd-m hozzá neked sikerült.köszi a választ:-)
5/10 odordaniel válasza:
Ha valakinek kéne írjon nekem. odor.daniel.0721@gmail.com ISO formátuban el tudom küldeni. A futtatásához ez az ingyenes program kell [link]
6/10 kutimimi válasza:
Hahó! odordaniel írtam egy mailt, szeretnélek megkérni, hogy küldd el a fent említett programot! csóközön :)
7/10 odordaniel válasza:
Még mindig él az ajánlat aki ír annak elküldöm. Ja és az újabb rendszereknek már nem kell az ingyenes program se. Képesek megnyitni már az iso fájlt.
8/10 anonim válasza:
Nekem meg van :D akinek kell irjon privátba :)
9/10 anonim válasza:
Sziasztok! Ha valakinél még mindig megvan így évekkel később, annak nagyon hálás lennék, ha el tudná küldeni valahogy. Köszönöm!
10/10 anonim válasza:
Sziasztok :D Én is szeretném elkérni vlkitől ha esetleg még megvan <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!