Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A gépemen futna a Battlefield...

A gépemen futna a Battlefield 3 vagy a MW3?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem, hogy mi lehet a gond. a MW2 full grafikán, tökéletes képminőséggel szagatás nélkül futott, de utána a Black Ops már minimum grafikán is eléggé szaggatott (rettenetesen csúnyán nézett ki, és még úgy is játszhatatlan volt.)

Nem tudom, meg merjem-e venni a BF3-at vagy a MW3 -at, mert nem tudom hogy menne-e. Abban nem vagyok biztos, hogy a Black Ops volt annyira elrontva, hogy hatalmas a gépigénye csúnya grafika mellett is, vagy a MW3 nak hasonló a gépigénye a hasonló grafika mellett a MW2 -höz.

Tehát a kérdés, hogy menne-e a BF3 vagy a MW3?

A gépem:

Operációs rendszer

MS Windows 7 Ultimate 32-bit

CPU

Intel Celeron E1200 @ 1.60GHz 34 °C

Conroe 65nm technológia

RAM

3,00 GB Dupla-csatorna DDR2 @ 265MHz (4-4-4-12)

Alaplap

4CoreDual-SATA2. (CPUSocket) 32 °C

Grafika

SyncMaster (1440x900@60Hz)

512MBATI Radeon HD 2600 Pro AGP (Microsoft Corporation WDDM 1.1) (MSI)

Merevlemezek

244GB SAMSUNG SAMSUNG SCSI Disk Device (RAID)

Optikai meghajtók

TSSTcorp CDDVDW SH-S222A ATA Device

ELBY CLONEDRIVE SCSI CdRom Device

HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B ATA Device

Audió

High Definition Audio hangeszköz

2011. dec. 11. 13:52
1 2
 11/17 anonim válasza:
A Modern Warfare 3-nak sokkal optimalizáltabb a grafikája. Mármint szerintem. Nálam szaggatott egyfolytában a BattleField Bad Company 2, viszont a Modern Warfare 3 gond nélkül ment. És igaz, ki kell próbálni.
2012. jan. 3. 17:30
 12/17 anonim válasza:
Hasznos választ akkor adtam volna ha a kettőt össze tudom hasonlítani, viszont a BF3 nem akart elindulni. De szerintem hasonló grafikája van a Crysis 2-höz, ami szintén jól megy egy 1.8-as procin, viszont az jól lett optimalizálva, a BF3 pedig nem (mások szerint :-).
2012. jan. 3. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát azért a Crysis 2 se az optimalizáció csúcsa.
2012. jan. 3. 17:41
 14/17 anonim válasza:
Ez igaz, de szerintem elég tűrhető. Viszont a Modern Warfare 3 nagyon jól meg lett csinálva, először mikor megláttam azt hittem hogy egy Bink videó megy, azért ilyen gyors, csakhogy túlságosan is valósághű volt és egyáltalán nem volt homályos vagy kockás. Teljes mértékben élvezhető a játék. Ha minden rendben megy és Seeder-ek is lesznek, akkor legközelebb a Metro 2033-at fogom letesztelni. Remélem tűrhetően fog menni...
2012. jan. 3. 18:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Talán azért mert az MW3 alatt még az MW1 motorja dolgozik, igaz csiszolgattak rajta azért. Szóval oké hogy nagyon jól fut, de a BF3 grafikája durván mondva alázza.

Am a Metro 2033 se épp egy jól optimalizált gyöngyszem.

2012. jan. 3. 18:12
 16/17 anonim válasza:
Igen, erről is hallottam már, azért is akartam látni a saját szememmel...
2012. jan. 3. 18:26
 17/17 anonim válasza:
Ám most vettem észre egy érdekes dolgot... Miért van 60 Hz-en a monitor?
2012. jan. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!