Battlefield 3 -hoz milyen videókarit vegyek?
Én egy SAPPHIRE HD 6850 -ben gondolkodtam , de nincs ennél valamivel olcsóbb, ami fullDH ultra-n élvezhetően vinné?
még ezek jönnének: (Phenom II X4 960T 3.00GHz , KINGSTON 4096MB HyperX DDR3 1600MHz (dual kit)
Első te miket írkálsz...
A HD6850 nem "ATi"? Amúgy már régóta nem ATi a neve, hanem AMD. Meg az mi hogy a HD5000-t támogatja? Akkor pl HD6000-rel nem megy szerinted? Csupa hülyeséget írtál.
Kérdező: Ha olyan nagy felbontáson akarsz vele rendesen játszani, akkor HD6850 alá ne add.
Hosszú távra mindenképpen megéri a jobb VGA.
Meg a Battlefield amúgy sem egy kis gépigényű játék, oda kell az a HD6850.
Nézd meg ezeket:
Full HD-ban High-ban viszi kb átlag 42 fps-sel:
De az élsimítás nincs bekapcsolva.
Élsimítással már csak 32 fps körül viszi egy HD5850, ami kicsit még erősebb is a HD6850-től:
Ultra beállításokon meg már a HD5870 is csak 37 fps-t tud, ami jóval erősebb mint a HD6850, még a HD6870-től is erősebb:
Szóval Full HD felbontáson szerintem még a HD6850-nel sem tudod majd max beállításokkal játszani. 6850 alá semmiképp ne add.
szabolcs112
8ezres kártyán játsszál te BF3-at... legyél boldog vele.
De másra ne beszéld rá a szart.
"azegy nem szar,te kis buz.i ge.i azon már elmegy amugy meg ATi re gndoltam"
Fiacskám. te egy olyan ember szidsz aki ezen az oldalon rohadt sok embernek segített és biztosíthatlak a hozzá értéséről. Teljesen igaza van(igazunk) van te most ajánlogatsz egy 8000Ft-s VGA-t amikor a BF3 köztudottan elég optimalizálatlan. Amúgy is a kérdezőnek telik egy HD6850-re szóval nem értelek. Amúgy 8000Ft? Csak nem egy HD6450 vagy valami hasonló HTPC sz@r? Elárulom azon nem fog BF3-zni csak szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!