Battlefield 3 -hoz milyen videókarit vegyek?
Én egy SAPPHIRE HD 6850 -ben gondolkodtam , de nincs ennél valamivel olcsóbb, ami fullDH ultra-n élvezhetően vinné?
még ezek jönnének: (Phenom II X4 960T 3.00GHz , KINGSTON 4096MB HyperX DDR3 1600MHz (dual kit)
szabolcs112
A beszólásaidat inkább vegyük úgy hogy el sem olvastam, mert ha élőben játszottad volna ezt el már több füled lenne mint fogad...
Egyébként meg nem tudom miért lázadsz, a G210 egy 2 generációval ez előtti belépő szintű kártya, vagyis kb 2 éves, és amikor kiadták akkor is ez volt e leggyengébb a szériájában, amit inkább HTPC-be szántak. Na most te ezt így 2011 végén beajánlod a kérdezőnek BF3-hoz... és még te szólsz be nekem mert nem tetszik? Hát no comment... ásd el magad kis gyökér.
Hart, köszi a megerősítést.
Nem. Én mondtam a GT210-t nem ő. Én arra gondoltam hogy ő azt ajánlogatja, de kiderült hogy egy 8000Ft-s AMD-t. A lényegen nem változtat HTPC vacak egyik se játékra való.
Na ezek után kíváncsi vagyok pontosan melyik VGA-ra gondolál kedves szabolcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!