Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indítja el a telepít...

Miért nem indítja el a telepítést?

Figyelt kérdés
Hali, telepíteném fel a Heroes 3-at viszont egyszerűen nem indítja el a telepítést :S a lemezt amikor beteszem (eredeti) beolvassa viszont nem indítja ez se az autorun-t se a setup.exe-t. Minden mást elindít rajta csak ezt a 2-t nem :S valaki tudna segíteni mi lehet a baja?:S ja és még annyi hogy egy pár hete telepítettem erről a lemezről és akkor simán felment azután meg csak tokban volt tehát karc nem lehet oka, meg nincs is rajta nagy. Csak azért töröltem le mert haverral belemódosítottunk egy pályába (csapatállítás) és így sajna viszont multiban lanban nem láttuk azt a pályát és arra lenne szükségünk :D ha már valaki idetéved erre is válaszolhatna hogyha tud hogy hogyan tudnánk modolt pályán menni :D
2011. dec. 8. 16:13
 1/1 A kérdező kommentje:
még esetleg annyi hogy megnéztem a feladatkezelőt beteszi a setup.exe-t folyamatok közé, nem tudom hogy ez szükséges e hozzá de talán
2011. dec. 8. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!