Vindictus mmorpg lehet úgy is játszani hogy nem fizetek semmit?
Merthogy minden free mmorpg az a hátránya hogy a végén úgy is kell mert csak így tudsz érvényesülni a "nagyok" között!
Olyan itemekre gondolok itt amik nincsenek a játékban csak ha előfizetsz rá és megkapod!
Persze elhiszem, valamiből meg kell élni!
!DE! azért remélem nem estek át a lótúloldalára, ha érted a célzást!
az eredeti mmok altalaban fel vannak osztva regiokra, en Eu-s szeron jatszottam, gondolom csak itt kapsz magyart,
sajnos a jatek meg messzirol nincs befejezve, es 2 nap utan mar unalmas
ha nem akarsz a top50-be lenni akkor elvezheto ingyen is minden mmo
Pl. Perfect World International ban tudsz játékbeli pénzért Coin valós pénzért vehetö Gold ot venni a "tözsdén" szóval mondhatni igy 100% osan ingyenes a "fizetös" része is
szóval talán ha okosak voltak it is talán tudsz veni it is "power money" t melesleg PWI n én még nem vetem goldot és jól elehtet leni
mivel a vindictus inkáb akció alapu is igy gondolom a játék élvezethez nem szükséges a valós pénz viszont ha 1. meg top 50 akarsz leni akor biztos vagy megeröltetheted magad vagy költhetsz rá csomót
álljatok le! Nem is tudtok semmit erről a játékról.
NEM FIZETŐS. Venni lehet szerencsekövet meg fejlődéssegítőt. De leginkább a karakter formálására lehet költeni. DE ezek nem befolyásolják a karaktered erősségét. Ezt ki is mondta a NEXON, hogy nem függ a karaktered a pénztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!