Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vindictus mmorpg lehet úgy is...

Vindictus mmorpg lehet úgy is játszani hogy nem fizetek semmit?

Figyelt kérdés

Merthogy minden free mmorpg az a hátránya hogy a végén úgy is kell mert csak így tudsz érvényesülni a "nagyok" között!

Olyan itemekre gondolok itt amik nincsenek a játékban csak ha előfizetsz rá és megkapod!

2011. dec. 5. 22:31
 1/10 A kérdező kommentje:
Jah és melyik szerón van a legtöbb magyar?
2011. dec. 5. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Ilyen itemek MINDEN ingyenes mmoban vannak, nincs kivétel, mert hát, ha ingyenes, akkor valahogy azért mégis kell pénzt csinálni belőle..?
2011. dec. 5. 22:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Persze elhiszem, valamiből meg kell élni!

!DE! azért remélem nem estek át a lótúloldalára, ha érted a célzást!

2011. dec. 5. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint meg a játék lényege hogy játsszál, nem az hogy te legyél a legjobb a "nagyok" közt. Sokan szerintem elfelejtik.
2011. dec. 6. 00:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Félre érted, nem akarok a top 50-be bekerülni! Csak arra akarok kilyukadni hogy nagyobb szinten is játszható marad úgy hogy az ember ne adjon ki árva vasat sem, mert ellenben a legtöbb mmorpg csak parasztvakítás hogy ingyenes, igen egy darabig biztos el lehet úgy lenni, az a kérdés itt hogy itt meddig?! Remélem már érthető voltam!
2011. dec. 6. 00:22
 6/10 anonim ***** válasza:

az eredeti mmok altalaban fel vannak osztva regiokra, en Eu-s szeron jatszottam, gondolom csak itt kapsz magyart,

sajnos a jatek meg messzirol nincs befejezve, es 2 nap utan mar unalmas

ha nem akarsz a top50-be lenni akkor elvezheto ingyen is minden mmo

2011. dec. 6. 04:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Pl. Perfect World International ban tudsz játékbeli pénzért Coin valós pénzért vehetö Gold ot venni a "tözsdén" szóval mondhatni igy 100% osan ingyenes a "fizetös" része is

szóval talán ha okosak voltak it is talán tudsz veni it is "power money" t melesleg PWI n én még nem vetem goldot és jól elehtet leni

mivel a vindictus inkáb akció alapu is igy gondolom a játék élvezethez nem szükséges a valós pénz viszont ha 1. meg top 50 akarsz leni akor biztos vagy megeröltetheted magad vagy költhetsz rá csomót

2011. dec. 7. 17:26
 8/10 anonim ***** válasza:

álljatok le! Nem is tudtok semmit erről a játékról.

NEM FIZETŐS. Venni lehet szerencsekövet meg fejlődéssegítőt. De leginkább a karakter formálására lehet költeni. DE ezek nem befolyásolják a karaktered erősségét. Ezt ki is mondta a NEXON, hogy nem függ a karaktered a pénztől.

2011. dec. 10. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:
a legtöbb magyar pedig az EU seron van.
2011. dec. 10. 15:03
 10/10 anonim ***** válasza:
oké, de neked mi a bajod? amúgy meg ne legyen már pofád megmondani, hogy ki-mit tud a játékról. ki mondta azt, hogy "igen, fizetős." én csak átfésültem, de senkit nem láttam, hogy ezt írta volna.
2011. dec. 10. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!