A Vindictus c. nevű játékról lenne szó. Hogyan tudnék játszani? Nekem édesmindegy milyen szerón, csak tudjak játszani? Elméletileg fizetni kell hogy játszhassak. Szóval lécci segít valaki?
Nem kell fizetni,ingyenesen játszható.Ám jelenleg csak az USA-ban érhető el.Európából nem érhető el.Hamarosan jön az EU-ba:
Ám ha mégis játszani szeretnél vele,akkor amerikai proxy szervert kell használnod,aminek az a lényege hogy az amcsi proxy szerver lényegében el rejti az IP-det és a proxy szerver IP-jét használod.Ez által "be csapod" a játékot és azt hiszi hogy te amerikából csatlakozol és fel enged..
Viszont az igazán biztonságos és gyors proxy szerverek havi díjasok..Vannak ingyenes proxy-k is,de azok elég lassúak és nem valami biztonságosak..
Én ilyesmivel még nem próbálkoztam,ezért nem tudok proxy-t ajánlani..Keress rá google-ben.
USA Proxy Server
USA Proxy Cliens
neveken.Esetleg tedd hozzá hogy FREE ha nem akarsz fizetni és inkább kockáztatsz.
Én inkább megvárom még elérhető lesz EU-ból is.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!