Queasy kérdése:
Milyen online játékkal játszotok?
Figyelt kérdés
Jó pár tucat selejt játék után most már szeretnék valami minőségi szórakozást keresni az online világában.
WoW, Vindictus, LoL, RoM, L2 ajánlást nem kérek.
2011. dec. 3. 21:39
11/17 A kérdező kommentje:
Nem nyűgözött le, jónak jó, de sorozaton belül a Morrowind szétgyalázza.
Azt hiszem akkor visszamegyek Diablo 2-t játszani, de ezúttal belövök valami modot hozzá. :I
2011. dec. 3. 22:07
12/17 anonim válasza:
Nos wowon kivül nem sok jó mmo van szerintem. Ezeket szeretem: Cod4,Battlefield BC2,BF3,Warcraft 3 illetve Hon(Heroes of the newert) hasonlit a Lolra de nincs annyira leegyszerüsitve illetve grafikája is jobb
13/17 anonim válasza:
MMO ban a wowon kivül egy játék se kőtőt hosszuidőre a Dragon age 1 el játszotam sokat de azt nem lehet neten
14/17 anonim válasza:
jelenleg Aion-ozok, meg ebben a honapban kijon (allitilag) a Firefall, en a Guild Wars 2-ig probalom kihuzni valahogy
15/17 anonim válasza:
vagy nezd meg a World of Tanks-ot
16/17 anonim válasza:
World of Tanks az tutibb sokáig cod-oztam de ez 1000 szer jobb a cod-nál
17/17 anonim válasza:
Nekem a Team Fortress 2 nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!