Játszotok valamilyen online játékon?
Figyelt kérdés
Például asszem Travian az egyik neve, haverom folyton azon lóg. De van az Én kicsi tanyám is.
Szóval ti játszotok ilyesmivel, és ha igen, miért és mivel, ha nem akkor meg miért nem?
2010. aug. 9. 14:34
1/8 anonim válasza:
Én régen travianoztam, de meguntam, mert engem nem annyira kötnek le az ilyenek. CSS 4ever
2/8 anonim válasza:
igenn..:D én én kicsi tanyázom..:D te játszol ezen?D:
3/8 A kérdező kommentje:
Én most néztem bele ebbe a szájberparasztkodásba, mert a Showder klubban valaki beszélt róla, hogy mekkora szájberparasztok vannak az irodába, és ha valaki sokat klikkel az már kapál, ha meg valaki 5 percnél tovább van a WC-n akkor az már online trágyázik is :)
Aztán megláttam itt a hirdetést, mondom megnézem :)
2010. aug. 9. 15:14
4/8 anonim válasza:
Én Online MMORPG-t a RuneScape-t játszom:D
5/8 anonim válasza:
Én boxolok a KO champs bokszmenedzserrel.
7/8 anonim válasza:
farmerama
the-west
travian-már egyre kevesebbet mert nekem nem tetcik
8/8 anonim válasza:
Secondorb (városépítő játék), Én kicsi tanyám, Farmville (online parasztkodás), Caféworld (étterem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!