Miért nem megy az uj cod mw3 az xbox 360-on?
Figyelt kérdés
valamilyen frissitésről hadovál!hol találok ilyet?2011. dec. 3. 14:53
1/8 anonim válasza:
Fel kell csatlakozni Live-ra, bekapcsoláskor automatikusan felajánlja a frissítést.
3/8 anonim válasza:
szerintem neked ki van chipelve az arcade vagy elite boxod és nem eredti a játékod viszont ahhoz hogy tudj vele játszani be kell jelentkezned xbox live-ra (netre) és akk updatel magától szóval ezt szoptad vagy ha eredeti a boxod akk kösd össze egy nettel és azonnal updateli magát
4/8 A kérdező kommentje:
játékom eredeti,a gép chipelt.induláskor kidob egy egy e-mail cimet,de azt a frissitést nem tudom kicsomagolni semmilyen programmal.10-et probáltam kb!!!
2011. dec. 8. 22:26
5/8 anonim válasza:
jobb ha elbúcsúzol a boxodtól le fogják bannolni
6/8 A kérdező kommentje:
ha megmondod mi az a bannolás.......nem játszom neten soha!ugyis???
2011. dec. 9. 22:26
7/8 anonim válasza:
A banolas az, hogy letiltják a gépedet live-ról, nem léphetsz fel, el leszel vágva az új frissítésektől, így a játékaidhoz nem tudsz letölteni hibajavítást, az új dashboard (az xbox operációs rendszere) sem lesz elérhető, így az újabb játékok sem fognak elindulni.
Nem kell ahhoz multizni, hogy letiltsanak. A géped van módosítva, az Xbox DVD olvasójának a firmware-e van kicserélve, ezt szimpla live kapcsolaton is észre vehetik (előbb utóbb észre is szokták).
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!bár nem lettem tul boldog....nincs valami megoldás???
2011. dec. 10. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!