Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 Arcade géphez megy a...

Xbox 360 Arcade géphez megy a kinect?

Figyelt kérdés
Biztos voltam abban hogy a kinect mindenféle géphez megy, de amikor láttam olyan hirdetéseket hogy xbox 360 kinect SLIM géphez akkor kicsit elbizonytalanodtam, hogy az én arcademhoz menne e, egy kinect gép, valaki segítene nekem, hogy ha bemegyek a media markt-ba, és kérek egy kinectet akkor az menni fog az arcade gépemhez? Köszi!
2011. jan. 22. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
MENNI FOG :D
2011. jan. 23. 10:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. jan. 23. 19:10
 3/3 anonim ***** válasza:
2 fajta csomagban van Kinect. A különbség annyi, hogy a slim gépekhez nem kell külön tápegység, a kinect a gépből nyeri az áramot, a sima gépekhez meg kell. Ha olyan kinectet veszel, amihez esetleg nem lenne táp, azt tudsz külön venni kb. 4000-ért (szóval érdemesebb nem olyat venni)
2011. jan. 25. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!