Ha rossz régiós Xbox 360 gold kódot vettem meg mi a teendő?
Figyelt kérdés
3 hónap gold tagsági kártyát vettem meg, sajnos későn vettem észre hogy nem passzol a magyar acc., mert hogy USA való! Ilyenkor mit lehetne tenni?
Gondoltam arra hogy csinálok másik acc. és azon tolom a multit! Vagy van olyan lehetőség hogy más kódot kérjek az MS-től ha megadom nekik az enyémet?:S
Eladni meg nagyon úgyse tudom így hogy le van kaparva, meg közeli havernak se tudom! Szóval ez a 2 variációm maradt!
2011. dec. 2. 21:43
1/1 anonim válasza:
Mindenképpen szívás, erre figyelj! Amit tanácsolni tudok, hogy add el neten keresztül valakinek (vatera, gamer fórumok), bár ezt csak olcsóbb áron tudod megtenni, tehát valamennyit mindenképpen bukni fogsz rajta. Amúgy felhívhatod az Ms ügyfélszolgálatot, hátha segíteni tudnak, de erre nem tennék sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!