Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jó kis multiplayer játékok?

Jó kis multiplayer játékok?

Figyelt kérdés
Haverokkal szeretnénk "egyszerű" multizható játékot tolni. Kritériumok: Ne legyen brutál FPS (pl L4D, de pl Ace of Spades belefér) és ne legyen WoW vagy LoL se :D

2011. dec. 1. 21:01
 1/8 anonim válasza:
figyelj lehet h nem akarjátok meg már játszottatok vele 1000x de a couunter-strike bármelyik része tökéletes lehet multizásra. (vagy cod2, 3 azis egyszerű :D)
2011. dec. 1. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszerü, nem brutál FPS és nincs azok között amit felsoroltál...? Hmm. Hello Kittz Online tökéletesen illik a leírásba.
2011. dec. 1. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
én amikel sokat nyomtam Warcraft3 multi( tudom hogy Startégiai de csomo csinált pálya van ami tulajdon képpen az egész játék értelmét megváltoztatja) Hon(ingyenes,Lolra hasolit de sokkaljobb grafika meg 1 kicsitazért más)Sajnos ezeken kivül leginkább FPS tudok Cod2,4 illetve ami nagyon jó ha többen vagytok: BF bad company 2 és a BF3 Talán még a Half-life 2 sok csinált map miatt... De én a W3 ajánlom lehet nem a legjobb a grafikája de van kb 50 csinált Pálya és mindnek más az értelme
2011. dec. 1. 23:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Team Fortress 2
2011. dec. 2. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Team Fortess 2 vel énis játszottam nagyon nagy :D még mostis megvan.. Ám a Counter Strike Source,Counter Strike Global Offensive forever, ahogy az első mondta, az mindent visz :)( vagy cod7)
2011. dec. 3. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb a CoD MW2.:)
2011. dec. 14. 20:38
 7/8 anonim válasza:
Battlefield 3 nekem el hiheted mindent lerombolhatsz csomó jármüvet vezethetsz nagyon királyak a pályák, és nagyon jó a grafika.De ha nem tetszik tudom ajánlani MW2, és BC2.
2012. jan. 2. 20:33
 8/8 JMT válasza:
Teeworlds
2013. máj. 31. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!