Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vatera biztonságos?

Vatera biztonságos?

Figyelt kérdés
Meg akarok venni egy játékot Vaterán www.vatera.hu az a baj hogy nem biztos hogy biztonságosés cd galaxison drágább. Segíts!
2011. nov. 28. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Hülyeség a kérdés , nem a vatera lop meg hanem a vevők ezáltal nem az oldal biztonságosságát kell megkérdőjelezni hanem egy eladó megbizhatóságát . nem szokás az átverés , de azért vannak patkányok . Annyira nem foglalkozik a vatera a tisztességes üzletettel mint ahogy mondja . és értékelés is egy vicc . Egy negatívat akkor se vesznek le ha a szövege az "azért adtam , mert ő is adott nekem " hiába az egyik volt incorrect csak . A vaterába tuti nem bízhatsz meg , mert igazán egy csomó esetbe ők se tudnak semmit se csinálni . Megfelelő partnert kell keresni .
2011. nov. 28. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én adok is veszek is rajta. Szerencsére eddig még pozitív tapasztalataim voltak. Meg kell nézni a vevő adatlapját, ha nagyon sok a negatív értékelése, akkor inkább ne foglalkozz vele. Viszont, ha csak pozitívja van, akkor érdemes tőle vásárolni.
2011. nov. 28. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
találtam én már 300 pozitívval 0 negatívval is f@sszopót .
2011. nov. 29. 06:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz!!
2011. nov. 29. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!