Hogy tanuljak meg jó nonfiguratív rajzokat készíteni?
Figyelt kérdés
magamtól tudok nagyon jókat, de nettről láttam még jobbakat és szeretném megtanulni a technikáját, ha tudtok bővebben segíteni akkor írjatok, kösszi2011. nov. 24. 19:43
1/3 anonim válasza:
A nonfihoz nem kell kifejezetten fantázia... ha tényleg tanulni akarod, akkor tetoválós oldalakat keress a neten... mittomén, írd be, hogy nonfigurative tattoo a googleba...
2/3 anonim válasza:
bár szerintem ezt nem kell tanulni... van mittomén egy ló és kirakod hülye csíkokból :'D
3/3 anonim válasza:
Ha van hozzá tehetséged, akkor nyugodtan elmehetsz egy művészeti iskolába. Rajzolgattam én is itthon, aztán javasolták hogy menjek el grafikára. Így is tettem, fél éve járok rá, és szemmel láthatóan rengeteget fejlődtem. És nem csak nonfiguratív rajzok készítését tanulhatod meg. ;) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!