Miért fagyogat a Skyrim? Tökéletesen fut, gyorsan betölt, viszont olyan 2-3 percenként teljesen megáll a játék, és úgy 5 másodperc múlva meg megint ugyanolyan jól fut mint előtte. Próbáltam lejjebb venni a grafikát, de úgy is ugyanez a problémám.
Figyelt kérdés
Konfigom:
Intel Core2Duo E7200 2.6Ghz
3Gb RAM
Nvidia GT430 1Gb RAM
WinXP
Minden drivert frissítettem 40-60 fps között van a képfrissítésem.
2011. nov. 24. 11:49
11/15 anonim válasza:
Mármint nem kis idöre hanem teljesen
12/15 A kérdező kommentje:
Csak másold be a játék könyvtárába a cuccot, és ha ugyanez volt a problénád: (megáll a játék, és pár másodperc múlva megint indul) akkor megoldódik minden! :D Ez egy módosított DX9 fájl, de csak a Skyrim-ra vonatkozik.
2011. dec. 16. 09:53
13/15 A kérdező kommentje:
Ha egyébként szépen fut, nem kizárt, hogy azt is megoldja.
2011. dec. 16. 09:54
14/15 anonim válasza:
Hát ha én lennék a Skyrim vagy bármelyik más játék fejlesztője biztos nem adnék ki semmit pc-re! 10 ből 1 ember veszi meg kb. semmi hasznuk nem lesz a pc-ből.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát ha én lennék az XBox Franchise vezérigazgatója, tutira befagyasztanám az egész projektet, mert egyre több hülyegyereket raknak a TV elé, és még annyi előnye sincs, mint a PC-nek, mint pl: videószerkesztés, programozás, gépelés...stb.
2011. dec. 20. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!