Mit jelent az Xbox nevében az a 250 GB,20 GB?
Sziasztok! Azt tervezgetem hogy veszek egy Xbox 360-t és tudom hogy lehet hülye kérdés de hát.. mit jelent az hogy egy Xbox 250 GB , az a 250 GB a kapacitását jelöli?
Ha, igen akkor melyiket ajánljátok?
Azt jelenti mekkora merevlemezt adnak hozzá.A merevlemezen tárolhatsz mentéseket,telepíthetsz játékokat..stb
Ebből a szempontból alapvetően mindegy melyiket veszed,mert bővítheted,cserélheted a merevlemezt ha később nagyobbra van szükséged.Annál jobb minél nagyobb.
De az is számít mekkorára van szükséged,felesleges 250Gb-osat venni ha mondjuk 40-50GB elég átlagban.
A mentésekhez,Arcade játékokhoz nem kell sok hely,pár 100 MB(1024 MB=1 GB).A lemezes játékokhoz viszont 7 GB hely kell /játék.De telepítés mellett is kell a lemez alapesetben,a telepítés csak arra jó igazán hogy kíméld a DVD olvasót és hogy azzal is kevesebb hőt termelj.
2. Válaszoló
Amennyiben jól értelmeztem, azt állitod, hogy elég a játékot egyszer feltelepiteni, és az rajta marad a merevlemezen, és akármikor lejátszható.
jól értettem?
Abszolút nem, pedig nagyon egyértelműen leírta.
Általánosban kimaradtál szövegértésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!