Miért nem mennek az xbox 360-on a másolt játékok az xbox live alatt és után? Pedig előtte mentek.
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 20:08
1/4 anonim válasza:
Ne is menjenek.
Nem is értem, hogy gondoltad.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy ha már egyszer tudtam kb 40 db másolt játékkal játszani, akkor ez így is marad. Mi történhetett? Mielőtt rácsatlakoztam volna a netre, minden OK volt, de most már 1 másolt játék sem működik.
Valaki tud segíteni?
Most már nem fognak működni? Úrachippelés segít?
2011. nov. 24. 18:57
3/4 anonim válasza:
Ha flashelve volt akkor nem szabad netre csatlakozni! Ezt elcseszted :|
4/4 LEON S KENNEDY válasza:
Eddigi összes válaszolónak, nincs tapasztalata, nekem van 12 hónap live goldom van eredeti és, máslolt játékom ha lecsatlakozok netről ugyanúgy tudok játszani másolt játékkal csak másokkal multizninem LEHET mert akkor elveszik a gold. Az is hülyeség hogyha frissíted elmegy a flash . 5 FAS.T nekem még mindig megvan pedig mindig frissítem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!